Posbıyık esnaf ziyaretlerine devam ediyor…

Posbıyık esnaf ziyaretlerine devam ediyor…

Posbıyık esnaf ziyaretlerine devam ediyor…

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık yağmur çamur demeden ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık yerel seçim çalışmaları kapsamında Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte eski itfaiye caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek Ereğli’nin durumu hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretler sırasında yoğun ilgiyle karşılaşan Halil Posbıyık, ‘Ereğli’yi en iyi hale getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım’dedi.

Başkan Adayı Halil Posbıyık’la bir araya gelen vatandaşlar ise; Ereğli’yi Posbıyık’tan başka kimsenin toparlamasına imkan olmadığına değinerek: ‘‘ 31 Mart Ereğli’miz için çok önemli, bizler Ereğli için sizin ne kadar çok çalıştığınızı biliyoruz ve her zaman arkanızdayız inşallah Martın Sonu Bahar olacak’’dediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri çarşı esnaf ziyaretlerinin ardından Kdz. Ereğli Adliye Sarayı ve Kdz. Ereğli Vergi Dairesi’ni ziyaret ederek seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER