Posbıyık, 'Hiçbir hesabımız yok.’

Posbıyık, 'Hiçbir hesabımız yok.’

Posbıyık, 'Hiçbir hesabımız yok.’

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, halk toplantılarını tüm hızıyla sürdürürken Orhanlar Mahallesi’nde büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı.

Orhanlar Mahallesi’nde vatandaşlara hitap eden Posbıyık, ‘Bütün amacım Ereğli’nin geldiği bu olumsuz durumdan Ereğli’yi eski günlerine çıkarmak için arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Başka hiçbir hesabımız yok.’dedi.

Posbıyık, ‘‘Hiç durmadan koşuyoruz. Dağ, bayır, tepe, sivil toplum örgütleri, sanayiciler, halk toplantıları. Değerli hemşerilerim hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Özellikle hanımefendilere özellikle teşekkür ediyorum. Böyle coşkuyla karşılama seçime az bir süre kala bana büyük bir moral veriyor, ivme kazandırıyor. Bu yürüdüğümüz yolda başarıya giden ışıkları görmeye başlıyorum. Biz tekrar yola çıktık. 20 sene üst üste Belediye Başkanlığı yaptım. Dört dönem. Değerli hemşerilerim hiç bir hesabım kitabım yok. Siyaset yapmaya gelmiyorum. Ereğli halkına olan sevdamdan dolayı, saygımdan dolayı, Ereğli’ye hizmet etmek için yola çıktım. Bütün amacım Ereğli’nin geldiği bu olumsuz durumdan Ereğli’yi eski günlerine çıkarmak için arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Başka hiçbir hesabımız yok. Çocuklarımız ve torunlarımızın iyi bir Ereğli’de yaşaması için hemen kolları sıvadık ve yola çıktık Allah’ın izniyle’’şeklinde konuştu.

Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri konfetilerle karşılandığı Orhanlar Mahallesi’nden ‘En büyük başkan bizim başkan’ tezahüratları arasında ayrılarak seçim çalışmalarına devam ettiler.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER