Posbıyık, Kirmanlı Mahallesi’nde

Posbıyık, Kirmanlı Mahallesi’nde

Posbıyık, Kirmanlı Mahallesi’nde

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kirmanlı Mahallesinde Roman vatandaşlarla halk toplantısında buluştu.

Soğuk ve rüzgârlı havaya aldırış etmeyen Roman vatandaşlar CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ı davul-zurnalar eşliğinde coşkuyla karşıladı.

Yerel seçime sayılı günler kala CHP Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın halkla buluşma toplantıları devam ediyor. Posbıyık, Kirmanlı Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Halil Posbıyık, davul-zurnalarla kendini karşılayan Roman vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, ’Ereğli’de sosyal yardımlar yönünden Belediye olarak en önde olacağız. Çünkü çok büyük ekonomik sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ben ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte 31 Mahallede yaşayan bütün Ereğli’li hemşerilerimizin emrine amade olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben Ereğli’nin geleceği için aday oldum. 31 Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte Ereğli’nin geleceği için çok güzel planlarımız var. Ereğli’yi yeniden zengin Belediyeler arasına yerleştireceğim.  31 Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla beni getirin ki, ben bu işleri rahatlıkla yapayım. Ereğli’yi yine yanlış ellere verirsek bir daha düzelmesi mümkün değil. Ereğli için, geleceğiniz için bu işi bilen tecrübeli insanlara liderlere oy verilmesi gerekir. Sizlerden bir büyüğünüz olarak hepinizden rica ediyorum. Ereğli bir 5 sene daha geriye gitmesin diye yeniden aday oldum. Bana inanın güvenin. Ereğli’yi 2 sene içerisinde hareketli bir noktaya getireceğiz izin verirseniz. Beni tanıdığınıza ve güvendiğinize inanıyorum. Benden desteğinizi esirgemeyin’ şeklinde konuştu.

Posbıyık, konuşmasının ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra, davul ve zurnalar eşliğinde mahalleden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER