POSBIYIK, ‘SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM’

POSBIYIK, ‘SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM’

POSBIYIK, ‘SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM’

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçime az bir süre kala yoğun tempo içerisinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sabah ki yoğun programlarının ardından akşamda Mahallelerde halk ile buluşan Posbıyık dün akşam da Kavaklık Mahallesindeydi.

Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan Posbıyık’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘Çok değerli kavaklık mahallesi sakinleri. Sizlerin şahsına başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Çıkmış olduğu bu kutsal yolda hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz başkanım.’şeklinde konuştu.

‘SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM’

Kavaklık Mahallesi halkının coşkuyla karşıladığı Halil Posbıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

‘‘Sevgili hemşerilerim. Hepinizi sevgi, barış, dostluk duygularımla selamlıyorum. Eski günleri, Ereğli’nin o hareketli günlerini, sizleri inanın çok özledim. Sizlerle bu soğuk havada özellikle hanımefendilerin karşılaması, değerli dostlarımın beni karşılaması moralimi yükseltti. Bana ivme kazandırdı. Hepinize Allah razı olsun diyorum.  İlk Belediye Başkanı olduğum o yılları hiç unutmam. O günlerde Kavaklık için elimden geleni yaptım. Evlerde su yoktu. İnsanların araba yıkaması, bahçe sulaması, halı yıkaması yasaktı. Bu yollardan katır bile çıkmazdı. Kavaklığı belli bir noktaya getirdik. Peşinden köprüleri yaptık. Camiye yardım ettik. Sağlık Ocağının buraya gelmesine de  destek olduk. Kavaklığın ben nasıl bıraktıysam aynı vaziyette durduğunu görüyorum ve bundan gerçekten çok üzüntü duyuyorum. Bilgileri aldım dere çok pis. Dere temizlenmiyor. Restorasyondan geçmesi lazım. Benzin istasyonunun önünden çıkış yolu yapmak benim hedeflerimden bir tanesidir. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Kavaklık’ta ara yolları asfaltlamak istiyorum. En zengin Belediye, en fakir Belediye oldu. Ereğli bir cazibe merkeziydi. Bu kent Avrupa’da konuşulurdu. Bitirdiler Ereğli’yi. Ben Ereğli’yi kurtarmak için yola çıktım. Ereğli’yi eski güzel günlerine kavuşturmak için elimden ne geliyorsa yapacağım hepinize söz veriyorum.’’

Konuşmasının ardından mahallenin gençleri ‘Ak saçlı adam delikanlı başkan’ tezahüratlarıyla Posbıyık’ı alkışlar eşliğinde Kavaklık Mahallesi’nden uğurladılar.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER