Posbıyık'tan ÇYDD'ye ziyaret

Posbıyık'tan ÇYDD'ye ziyaret

Posbıyık'tan ÇYDD'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni ziyaret etti.
Aynur Öner’in Başkanlığını yaptığı Kdz. Ereğli Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetimi’ni ziyaret eden Posbıyık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin ülkemizin en önemli derneklerinden biri olarak gördüğünü ifade ederek, iyi bir nesil ve toplum yaratmak için her konuda destekte bulunacaklarını ifade etti.
Ereğli Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin üyeleri ve yöneticileri; “Geleneksel Anıtkabir ve Çanakkale ziyaretlerimizde Belediyemiz otobüs katkısı sunuyordu. Ve gerçekten hiç orayı görmeyen 45 tane öğrenciyle biz Çanakkale ve Anıtkabir’e gidiyorduk. Gerçekten büyük bir katkıydı bizim için. Bunun için teşekkür ediyorum.” dedi.
Halil Posbıyık; “Hepinizi kutluyorum. Başarılar diliyorum. Kutsal bir görevdesiniz. Yılmadan devam ediyorsunuz. Bu yol çok doğru bir yol. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ülkemizin en Çağdaş derneklerinden bir tanesi olarak görüyorum.” sözlerine yer verdi. 
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Aynur Öner’de CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adaylarına yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, her zaman destek vereceklerini ifade ettiler.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER