POSBIYIK'TAN İMALI PAYLAŞIM!

POSBIYIK'TAN İMALI PAYLAŞIM!

POSBIYIK'TAN İMALI PAYLAŞIM!

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkan adayı ve Ereğli Belediyesi Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık,  yapılan delege seçimin iptal edilmesine imalı paylaşım yaparak tepki gösterdi.
Posbıyık, sosyal paylaşım sayfasından yaptığı paylaşımında, Başkanlık mücadelesinden vazgeçmeyeceğini bir kez daha tekrarladı.
Bugün kendi sosyal hayatından ve zevklerinden bile ödün vermeden masa başı oyunlarla seçim kazanmaya çalışanları gördüğünü belirten Posbıyık, tepkili mesajında şunları kaydetti;
“Yıl 2011 benim için zor bir süreç;ağır bir kemoterapi alırken kaybettiğim saçlarım, kirpiklerim,tırnaklarım ve duygularım, ama ne olursa olsun mevzu partimin ve memleketimin geleceği olduğu için alnımdan dökülen ter, bütün yaralarımı iyileştirdi. Bugün kendi sosyal hayatından ve zevklerinden bile ödün vermeden masa başı oyunlarla seçim kazanmaya çalışanları gördükçe o günleri, geçmiş ve şimdiki mücadele azmimin kaynağını daha iyi anlıyorum....
Bu bitmez gücün tek bir kaynağı var o da halkın desteği ve sevgisi. CHP’nin bölgede yapılan seçimlerde aldığı oy oranlarını karşılaştırdığımızda tek bir his kaplıyor bedenimi o da gurur.. Halk için ,halkla verdiğimiz ve vereceğimiz bu uzun mücadele yılları için müteşekkirim.”
 

30 KASIM GÜNÜ TEKRAR YAPILACAK
CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Neriman Posbıyık'ın sarı listesinin 1 oyla kazandığı Kepez delege seçimleri hakkında CHP İl Başkanlığına yapılan itiraz kabul edildi. 
Bir kişinin mühürsüz oy kullandığı gerekçesiyle iptal edilen Kepez mahallesi delege seçimlerinin 30 Kasım cumartesi günü CHP İlçe başkanlığı binasında yeniden yapılacağı belirtildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER