Posbıyık'tan OSB'ye ziyaret

Posbıyık'tan OSB'ye ziyaret

Posbıyık'tan OSB'ye ziyaret

31 Mart yerel seçimlerine yoğun bir çalışma temposunda hazırlanan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, 27 Mart 2019 Çarşamba gününün büyük bir çoğunluğunu Ereğli Organize Sanayi Bölgesi (OSB)nde faaliyet gösteren firma ziyaretlerine ayırdı.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Haili Posbıyık,  yerel seçimlere çok az bir zaman kala büyük performans gösterdiği seçim çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor.

Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında, 27 Mart 2019 Çarşamba günü Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan OBAL Aliminyum, ÇINARER  MakineROTA Mühendislik, BTE Makina, Yahyaoğlu, TAT-SAN Çelik ile Topçalı’da bulunan İTTİFAK Metal ‘i ziyaret etti.

Posbıyık sırasıyla,  Obal Alüminyum İşletme müdürü Ayhan Atalay, ÇINARER  Makine Fabrikası sahibi Ahmet Çınarer,  Rota mühendislik İmalat şefi Uğur Şahin ve İdari işler şefi Adem Doğan , BTE  Makina sahibi Ümit Akbaba, Yahyaoğlu Döküm A.Ş Firma sahipleri Yahya Yahyaoğlu ve Ahmet Yahyaoğlu, Tat-San Çelik Firma sahibi Muammer Yeşilusta ile Topçalı’da bulunan İttifak Metal Genel Müdürü Tarık Babaoğlu’nu işyerlerinde ziyaret etti.

Sanayi ve ekonomiyle ilgili sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, OSB’de çalışan işçilerle de selamlaşarak ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

Gününün büyük bir bölümünü OSB’de geçiren Halil Posbıyık, akşam saatlerinde başka programlara katılmak üzere buradan ayrıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER