ROTARY KULÜBÜ'NDEN 'ENGELSİZ DİŞLER' PROJESİ

ROTARY KULÜBÜ'NDEN 'ENGELSİZ DİŞLER' PROJESİ

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, “Engelsiz Dişler” projesi kapsamında İlkadımlar ve Duyan Rehabilitasyon Merkezi’nden 12 öğrencinin diş taraması, diş temizliği ve tedavilerini gerçekleştirdi.
Aynı zamanda Rotaryen olan Diş Hekimi Özlem Kısa’nın desteği ile gerçekleşen etkinlikte aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına denk gelmesi nedeniyle, çocuklara aileleri ile birlikte ebru sanatı da öğretilerek, keyifli dakikalar geçirmeleri sağlandı.
Etkinlik sonunda her çocuğa diş fırçası, kitap ve cesaret belgesi hediye edilirken, Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği de etkinliğe destek olarak ailelere Ramazan Kolisi hediye etti.
Çocukların kontrol ve tedavilerini gerçekleştiren Diş Hekimi Rtn. Özlem Kısa; “Böyle bir projede yer almak benim için heyecan vericiydi. Hekim olarak faydam olduysa ne mutlu bana. Gelen annelerin emekleri, çabalarının yanında bizimkisi hiç bir şey. Allah onlara güç kuvvet versin. Resim öğretmenimiz Feride hocamızın da bizlere destek olması da güzel oldu.” şeklinde duygularını ifade etti.
2020-21 Dönem Başkanı Ahmet Fındık ise etkinlik sonunda; “Bu dönem Rotary Fırsatlar Yaratır diyerek çıktığımız bu yolda, bugün özel çocuklarımızın diş sağlığı bakımını sevgili Özlem Kısa’nın katkıları ve duyarlılığı sonucunda gerçekleştirdik. Etkinliğe katılan aileler çok mutlu oldu. Dolasıyla bizler de faydalı olabilmenin gururunu yaşadık. Pandemi sürecinde olabildiğince sınırlı tuttuğumuz bu projeye katkılarından dolayı sevgili Özlem Kısa’ya, yanımızda olan varlığıyla bizi onurlandıran ve manevi olarak destekleyen tüm dostlarıma ve Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği'ne ve Başkanı sevgili Timur Şen’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2021, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER