SAHİL BANDINDA SİLAHLI SALDIRI!: 1ÖLÜ

SAHİL BANDINDA SİLAHLI SALDIRI!: 1ÖLÜ

Kdz.Ereğli sahil bandında cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen Ersin Aydoğan adlı vatandaş kurşunların hedefi oldu.

 Kafasından kurşun isabet eden Ersin Aydoğan olay yerinde can verdi.

Olay yerinden görgü tanıklarının ilk aktardığı bilgilere göre Lal Kafe önünde bankta oturmakta olan bir kişi silahlı bir şahsın saldırısına uğradı. O esnada olay yerinde bulunan ve izinli olan bir uzman çavuş, silahlı saldırının ardından saldırganı kovalamaya başladı. Zanlıyı olayın yaşandığı yerden yaklaşık 100-150 metre uzakta yakalayan uzman çavuş, şahsı güvenlik görevlilerine teslim etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 16 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen bar cinayetinde Atakan ve Atalay kardeşleri öldüren Ersin A., ilçe merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Ersin A.’ı vuran kişinin ise 2012 yılında silahlı saldırıda hayatını kaybeden Atakan K.’in oğlu Devrim K.olduğu öğrenildi.

2012 yılında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana gelen bar cinayetinde bar sahibi Ersin A. ile Ağabeyi Hüseyin A., Atakan ve Atalay K. kardeşleri vurarak öldürmüştü.  22 yıl 1 ay hapse çarptırılan ve 8 yıldır cezaevinde olan ve son af kanunu ile cezaevinden çıkan Ersin A., sahil bandında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. İddiaya göre Atakan K.’in oğlu ve Atalay K.’in yeğeni Devrim K., sahil bandında karşılaştığı Ersin A. ile tartıştığı ve Ersin A.’ı iki el ateş ederek öldürdü. Ersin A.kafasından aldığı kurşun ile olay yerinde hayatını kaybetti. Devrim K.ise elindeki silah ile olay yerinden uzaklaşırken, polise silahı ile birlikte teslim oldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 08:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim
Selim - 4 yıl Önce

Dün öldürülen arkadaş kendi davasinda haklı dir olduren de büyüklerin hatasına kurban olmuş arkadaşin dukkanina posta koymaya çalışırsan olacağı bu baska memleketten gel buranin cocuguna iş yaptirmamak nedemek 'oluyor aslinda ereglinin ayaga kalkması gerekiyor buturleri eregliden kazımak gerek buranın cocuguna kimse posta koyamaz o kadar

SIRADAKİ HABER