Seçim Ofisi açılışı çoşku ile gerçekleşti...

Seçim Ofisi açılışı çoşku ile gerçekleşti...

Seçim Ofisi açılışı çoşku ile gerçekleşti...

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında mahallelerde düzenlediği halk toplantılarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri Korubaşı halkının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Halkın sevgisini ve ilgisini gören Posbıyık, bu sevginizi hiçbir zaman unutmayacağım dedi.

Posbıyık halka hitaben yaptığı konuşmada:‘‘Korubaşından her seferinde hep destek aldım. Hep beni desteklediniz. Burası benim Köyüm, benim Mahallem. Sizlerden, küçüğünüzden büyüğünüzden, hepinizden Allah razı olsun diyorum. Bu sevginizi hiçbir zaman unutmayacağım. Ereğli halkını çok seviyorum.  Zaman zaman aşkım Ereğli diye bağırdığım zaman siyaset yapıyor zannediyorlar ama yüreğimden bağırıyorum. Çünkü ben pazaryerinden sebzeci Kadir Posbıyık’ın, Hacı Fatma Posbıyık’ın oğluyum. Yani ben o zor şartlardan geliyorum. Ama hiçbir zaman dostlarımı unutmadım, hep dostluklarımı yürüttüm. Ben 10 yaşımda 20 yaşımda neysem bugünde oyum. Size sevgiyle, dostlukla bakıyorum. Her zaman da böyle olacak. Ak Partiden, Mhp’den bir çok dostumuz ellerimiz kollarımız kırılsaydı da bunu yapmasaydık. Sen bir dönem daha bu Ereğli’nin kötü gidişini durdur dediler. Buna hayır diyemezdim çünkü Ereğli halkı beni bu noktalara getirdi. Hayır demem mümkün değildi. Hayır demedim ve tekrar adaylığımı koydum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ben politika yapmaya gelmiyorum, siyaset yapmayacağım. Ben sadece Ereğli halkına hizmet etmeye geliyorum. Onların hayır dualarını alıp arkada hoş bir seda bırakmak istiyorum. Asla siyasetle işim yok. Yerel seçimlerde zaten siyaset olmaz. AKP’li, MHP’li, CHP’li, İYİ Parti’li, DSP’li hepsi benim kardeşim. Belediye seçimlerinde partilere oy verilmez.’’ dedi.

Konuşmasının ardından Korubaşı seçim ofisinin açılışını da yapan Posbıyık, Ereğli için yapacakları yeni projelerden de bilgiler verdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER