Seçim stratejisi masaya yatırıldı

Seçim stratejisi masaya yatırıldı

Seçim stratejisi masaya yatırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli ilçe başkanlığında, Milletvekilleri adayları Abdullah Bekar, Fehmi Nuhoğlu, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetim kurulu üyeleri toplantıda bir araya geldi.
Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi’nde, İlçe başkanı Rahman Demirtürk başkanlığında yönetim kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıya Milletvekilleri adayları Abdullah Bekar, Fehmi Nuhoğlu da katılırken, toplantıda seçim süresince yapılacak olan çalışmalar ve bu çalışmaların koordinasyonu hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
Toplantı ile ilgili olarak açıklamada bulunan MHP Ereğli ilçe başkanı Rahman Demirtürk, “Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezimiz Ereğli’ye ikinci ve üçüncü sırayı vererek büyük bir tevazu gösterdi. Şimdi sıra bizlerde ve Ereğli halkında. Bizler bu konuda üzerimize düşen görevi yaptık. Ereğli halkımızdan milletvekillerimize destek bekliyoruz. Bu akşam burada seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili adaylarımızı Ankara’ya göndermek için halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
İlçe başkanı Rahman Demirtürk, Milletvekilleri adayları Abdullah Bekar, Fehmi Nuhoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, toplantının ardından çay sohbetinde bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 06:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Hangi parti olursa olsun stratejiye gerek yok; sandıkların başında durulması, sandıklara sahip çıkılması yeterlidir.

SIRADAKİ HABER