Şehit ailelerini ziyaret ettiler

Şehit ailelerini ziyaret ettiler

Şehit ailelerini ziyaret ettiler

Karadeniz Ereğli’de şehit ailelerine ziyarette bulunuldu. İlçeye bağlı Serintepe köyünde Şehit Ergin Sezer’in ve Aydın köyünde Şehit Kenan YILDIZHAN’ ın ailesinin acıları bir kez daha paylaşıldı.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Başkanlığında Şehit Aile ziyaretleri devam ediyor.
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu başkanlığında, Karadeniz Bölge Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Bçvş. Cihangir Cihan, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Vakıf Müdürü Abdullah Hasçelik, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Deniz Peker, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Öztürk, Köy Muhtarları ve İmamlarla birlikte dün Serintepe köyünde Şehit Ergin Sezer’ in ailesine ve Aydın köyünde Şehit Kenan Yıldızhan’ ın aileleri ziyaret edildi.
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, çok anlamlı ziyaretlerini sürdüreceklerini belirti.
Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, ziyaret ile ilgili şunları kaydetti; "Kaymakam ve amiralimiz ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olan evlatlarımızın ailelerini şehit babası Serintepe Köyü’nde Rıza Sezer ve Aydın Köyü’nde Şehit Annesi Vasfiye Yıldızhan’ı ziyaret ettik. Şehit askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum."
Şehit aileleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, teşekkürlerini sundular.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 23:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER