Şeker, Korbubaşı Mahallesinde...

Şeker, Korbubaşı Mahallesinde...

Şeker, Korbubaşı Mahallesinde...

Zonguldak Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Talat Şeker, seçim çalışmaları kapsamında Korubaşı Mahallesi Muhtarlık binasında mahalle sakinleri ile buluştu. 

MHP Ereğli Belediye Başkan adayı Talat Şeker, beraberinde Partinin ilçe başkanı Rahman Demirtürk, meclis üyesi adayları ve partililer Korubaşı Mahallesi Muhtarlık binasında düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Toplantı Talat Şeker’in projelerini anlatmasının ardından karşılıklı sohbet ile devam etti.

Talat Şeker Korubaşı Mahallesi Muhtarlık binasında yaptığı konuşmasında; “Bu seçim hepimizin geleceğini belirleyecek, çocuklarımızın geleceğini belirleyecek. Artık Ereğli’mizin zaman kaybına tahammülü yok. Ereğli yıllarca Posbıyık ile CHP’yi Uysal ile de AKP’yi denedi ve Ereğli’nin kayıpları ortada. Bu kayıpları gidermek için genç bir başkan adayı ve genç bir meclis kadrosu ile göreve talip olduk. Ereğli’nin problemlerini de çözümlerini de biliyoruz.” Şeklinde konuştu. Şeker daha sonrasında projelerini anlattı.

Rahman Demirtürk ise konuşmasında; “Burası sevdiğimiz bir mahalle. 35 yıldır bu bölgede esnaflık yapıyorum. Bu bölgenin sorunlarını da iyi biliyorum. Haziran seçimlerinde yine burada sizlerle buluşmuştuk. O dönem söylediklerimizin hala arkasındayız. Biz her şeyden önce Ereğli’de birlik beraberlik olması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun örneği Karabük’te var. Karabük MHP’li belediyelerden birisi. Orada çok güzel bir beraberlik var. Tüm siyasi partiler tüm STK’lar Karabük menfaatleri için birlikte hareket ediyorlar. Biz işte bu beraberlik duygusuyla tüm halkı kenetleyip Ereğli menfaatleri için mücadele vermeyi vaat ediyoruz. Maalesef yıllardır Halil Bey’in kavgaları sonrasında ise Hüseyin Bey ve ilçe başkanı, meclis üyeleri, teşkilat kavgalarını seyretmek zorunda kaldık. Bu kavgalar Ereğli’yi yatırım alamayan her gün daha da geriye götüren bu hale getirdi. Bunların artık bitmesi lazım. Onun için gelin bu kavgaları ve geriye gidişi Milliyetçi Hareket Partisi Belediyeciliği ile bitirelim.” İfadelerine yer verdi.

Toplantı mahalleli ile yapılan karşılıklı sohbet ile devam etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER