Sendikacılar, üyelerle bayramlaştı

Sendikacılar, üyelerle bayramlaştı

Sendikacılar, üyelerle bayramlaştı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, yetkili oldukları Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) üyeleriyle bayramlaştığı bildirildi.

Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Ercan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın bayram mesajını ilettiği üyelerin bayramını kutlayarak, şunları kaydetti: “bayram süresince tatil yapacak arkadaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bayram geçirmelerini diliyorum. Yine bu sürede mesaide olacak arkadaşlarımıza da kazasız belasız çalışma ortamı dileğiyle Bayramlarını kutluyorum.”

Başkan Ercan’ın, 2 gün süren; Demir Üretim Direktörlüğü, Sinter Hammadde ve Maniplasyon İsletme ve Bakım grubu çalışanları, 1 ve 2.Sıcak Haddehane, Sürekli Dökümler, Çelikhane, Hadde Atelyeleri, Nakliyat, Oto Bakım Grubu, 1 ve 2.Soğuk Haddehane İsletme ve Bakım, Enerji Üretim ve Dağıtım, Atelyelere bağlı  Mekanik Bakım, Elektrik Bakım, Elektronik Otomasyon Müdürlüğü, Refrakter, Hadde Atelyeleri, Ambarlama ve Sevkiyat Müdürlüğü, 2. Yüksek Fırın bölgesinde çalıan üye ziyaretlerine, şube yöneticiler iile iş yerleri temsilcilerdi de katıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2018, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER