Servisciler kurban kesti...

Servisciler kurban kesti...

Servisciler kurban kesti...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, yönetim kurulu ve dernek üyeleri 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla kurban kesti.

Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, yönetim kurulu ve dernek üyeleri  17 Eylül pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılının kazasız belasız geçmesi amacıyla kurban kesti. Dernek binasında toplanan Servis araç sahipleri ve sürücülerine seslenen Muhammet Başkan 1998 yılından bu yana kesintisiz olarak verdikleri hizmeti 2018-2019 eğitim öğretim yılında da kazasız belasız şekilde vermeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan konuşmasında "2018-2019 Eğitim Öğretim yılı hepinize hayırlı uğurlu olsun.  Bizler Karadeniz Ereğli' de ilçe sınırları içerisinde 120 araç ve 240 personel olmak üzere hizmet vermekteyiz. Bu hizmeti Ereğli' de ki öğrenci servisi kullanan, Ereğli sınırları içerisinde taşımasını yaptığımız velilerimizden, okulların ilk günleri olması sebebiyle ortaya çıkabilecek olan hata ve kusurlar konusunda velilerimizden bizlere yardımcı olmalarını rica ve arz ediyoruz. Bizlerin herhangi bir eksiği yok. Bizler bu hizmeti 1998 yılından bu yana vermekteyiz ve de vermeye devam etmekteyiz"
VELİLERİMİZİN ÇOCUKLARI BİZİM DE ÇOCUKLARIMIZDIR

Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan, 1998 yılından bu yana güven ve huzur içerisinde veliler ve öğrencilere hizmet verdiklerini, velilerin gönül rahatlığıyla çocuklarını kendilerine teslime edebileceklerini kaydetti. Başkan açıklamasında "Bizler 120 araç ve 240 personel ile çalışmaktayız. Biz bu güveni 1998 yılından bu yana  sürdürmeye devam etmekteyiz. Biz bütün okullara servis yapmaktayız. Bizler yaşadığımız sıkıntılar söz konusu olduğunda Emniyet personeli ile çalışarak bu sıkıntıları aşmaya çalışacağız. Velilerimiz gönül rahatlığı içerisinde çocuklarını bizlere teslim edebilirler. Bizlerin aracına binen her çocuk velilerimizin olduğu kadar bizlerin de çocuklarıdır. Amacımız çocuklarımızı evlerinde okullarına okullarından evlerine kadar sağlıklı ve huzurlu bir şekilde teslim etmektir. Servis sahiplerine ve sürücü arkadaşlarımıza sürekli olarak bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Bu konu bizim sürekli olarak Emniyet ile birlikte yaptığımız çalışma. " dedi.

SÜRÜCÜLER BİZLERE BİRAZ DAHA ANLAYIŞ GÖSTERMELİ

Trafikte araç sürücülerinin kendilerine biraz daha anlayış göstermeleri gerektiğini kaydeden Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Muhammet Başkan " Sadece halkımızdan şunu istiyoruz. Sabahları ERDEMİR giriş ve çıkışlarında servis araçlarını gördükleri zaman biraz daha ılımlı yaklaşmalarını istiyoruz. Öğrencileri alıp indirirken, arkada bekleyen sürücülerin de biraz daha anlayışlı olmaları konusunda ricamız olacak. Unutmasınlar ki bizler ailelerin en değerli olan varlıkları 'ÇOCUKLARINI' taşıyoruz" dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2018, 17:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Özcan
Murat Özcan - 5 yıl Önce

Bu sene servis ücretlerine yapılan zam neden açıklanmıyor %35 zam yapıldı

SIRADAKİ HABER