SÖRFÇÜ’DEN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET

DÜNYAYI DOLAŞAN İNGİLİZ SÖRFÇÜ’DEN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET

SÖRFÇÜ’DEN, BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET

Barış ve Dostluk mesajı vermek için rüzgar sörfüyle dünyayı dolaşan İngiliz sörfçü Jonathan Dunnett, Sevgi, Barış, Dostluk kenti Kdz.Ereğli’nin Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Tüm dünyaya Barış ve Dostluk mesajı vermek adına Norveç’ten yola çıkarak Avrupa kıtası kıyılarını sadece rüzgârı kullanarak dolaşan ve geçtiğimiz hafta sonunda İstanbul boğazını geçerek  bugünde Kdz. Ereğli’ye ulaşan İngiliz sörfçü Jonathan Dunnett, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Başkan Posbıyık’ın  Sevgi Barış Dostluk sloganını daha önce duyduğunu ve Kdz.Ereğli’de olmaktan mutlu olduğunu belirten İngiliz sörfçü Jonathan Dunnett, Başkan Posbıyık’a görevinde başarı diledi. Dunnett, “Sloganı Sevgi, Barış, Dostluk olan şahsınızın başarılarını daha önce duydum. Sizlerin daha güzel başarılara imza atacağınıza inancım tamdır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Posbıyık’ ta, “Yaptığınız iş cesaret isteyen bir iş. Özetle denizlerin kahramanı olmanın yanında, vermek istediğiniz barış ve dostluk mesajınız son derece önemli. Sizi kutluyor, tekrar Ereğli’ye bekliyorum” dedi.

Ziyarette Amatör Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve  Kdz.Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Eylem Ertuğrul ile Sezai Çimenoğlu’da yer aldı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER