Sosyal medyada dostlarını tuzağa düşürdü!

Kdz. Ereğli’de yaşayan Şerife Keskin Veziroğlu isimli bayan sosyal medyada dostlarını bakın nasıl tuzağa düşürdü!

Sosyal medyada dostlarını tuzağa düşürdü!

Kdz. Ereğli’de sosyal ve kültürel etkinliklerin birçoğunda yer alan emekli Şerife Keskin Veziroğlu isimli vatandaş, sosyal medyada bir paylaşım yaparak tüm dostlarına çağrıda bulundu.
Facebook’daki sayfasında yaptığı paylaşım ile “Bugün bana kim yemek ısmarlar? Fazla değil, limit 50 lira. Bakalım kaç dostum varmış” diyen Şerife Keskin Veziroğlu’na bir çok dostu olumlu yanıt verdi.
Kendisine dostlarının yemek ısmarlamak için adeta sıraya girdiğini gören Şerife Keskin veziroğlu, bu dostlarını tek tek ziyaret ederek yemek parası olarak belirlediği limit olan 50 lirayı topladı.
Şerife Keskin Veziroğlu dostlarından topladığı paralar ile, Kdz. Ereğli’de kızını okutabilme uğruna dilenmek zorunda kalan hasta bir kadının iki aylık ev kirasını ödedi ve kızına kırtasiye ile giyim yardımında bulundu.
Aileye bir miktar da gıda alan Şerife Keskin Veziroğlu bu davranışı ile dostlarının da takdirini  aldı.
Şerife Keskin Veziroğlu’nun Kdz. Ereğli köylerinde yoksul olan bir çok aile için maddi durumu iyi olan işadamlarından yardım toplayarak odun, kömür ve gıda yardımında bulunduğu da öğrenildi.
Sosyal medyadaki paylaşımı sonrasında topladığı paraları yoksul ailenin ev kirası için kullandığını ve emlakçıya yaptığı ödemenin makbuzunu yayınlayan Şerife Keskin Veziroğlu’na ilerleyen süreçte bir çok kişi arayarak maddi destek verdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 15:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şenol Alçın
Şenol Alçın - 6 yıl Önce

Tebrik ederim..bravo

SIRADAKİ HABER