SYDV VAKFINDAN ELPEK DOKUYAN KADINLARA ZİYARET

SYDV VAKFINDAN ELPEK DOKUYAN KADINLARA ZİYARET

Kdz Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Abdullah Hasçelik ve Mütevelli Heyet Üyeleri Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifine ziyarette bulundular.

Elpek Dokuyan Eller Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nigar Duman, Abdullah Hasçelik ve Mütevelli Heyet Üyelerine; Verdikleri desteklerden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek kooperatif binasını gezdirdi.

Yapılan ziyarette aile destek merkezinde kooperatifin yapmış olduğu ve ortaya çıkan ürünler çok beğenilirken Vakıf müdürü Abdullah Hasçelik  ‘’Yerinde yaptığımız ziyarette, verilen desteklerin amacına ulaştığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ADEM Destek Merkezinde kooperatife desteklerinden dolayı başta Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na, çıkarılan ürünler ve yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kurs öğretmeni, aynı zamanda kooperatif başkanı Nigar Dumana ve kursiyerlerine teşekkür ederim, başarılarının devamını dilerim’’ ifadelerini kullandı. Mütevelli Heyeti üyeleri ise; Kadın istihdamına yönelik bu başarılı çalışmanın kendilerini onurlandırdığını ve her konuda destek vereceklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER