Taksiciler Derneği Posbıyık'ı ağırladı...

Taksicilerden Posbıyık’a tam destek…

Taksiciler Derneği Posbıyık'ı ağırladı...

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Taksiciler Derneğini ziyaret etti. Beraberinde ki heyet ile kapıda büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, kendisini bekleyen dernek yönetimi ve üyelerle tek tek selamlaştı. 
Ziyarette konuşan Ereğli Taksiciler Derneği başkanı Yücel Oktay, Taksiciler Derneği olarak Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a tam destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. Oktay konuşmasında “Taksiciler Derneğine ziyaretiniz bizi son derece memnun etmiştir. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Özellikle biz taksici esnafı olarak sizin yanınızdayız, safınızdayız. Yakinen de takip ediyoruz sizleri. Daha önce sizinle beraber çok çalıştık. Taksici esnafına çok yardımcı oldunuz. Bunları biliyoruz. Önümüzdeki dönem seçildiğiniz takdir de taksici esnafının sorunları var mı? Var. Bunları hep birlikte çözeceğimize biz inanıyoruz. İyi bir belediye başkanısınız. Bunları yakinen takip ediyoruz. Ben çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin diyorum. Taksici camiası olarak desteğimiz tabi ki sizden yana.”
SİZİN SORUNLARINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM
Ereğli Taksiciler Derneği başkanı Yücel Oktay’ın konuşmasının ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, taksici esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini, sadece taksicilerin değil, şoför esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunların çözüme en hızlı kavuşması için meclis bünyesinde komisyon kurulacağını ifade etti. Bu komisyonda taksici esnafı ile bir araya gelerek sorunların çözümü için yasalar çerçevesinde gerekeni yapacaklarını kaydeden Posbıyık “Güzel bir yola çıktık. Yücel beyin söylediği gibi her şeyde bana yardımcı oldunuz. 5 senelik kötü bir dönem geçirdik. Sizin geçen 5 sene içerisinde neler çektiğinizi en iyi ben biliyorum. Çok mağdur olduğunuz zamanları biliyorum. Bizim en büyük arzumuz Şoförler odası halk otobüsleri ve taksiciler ile bir araya gelip, belediye meclisinde de bir komisyon oluşturacağız. Dertlerinizi bizzat sizlerden dinlemek sureti ile nerde ne olması gerektiğini yasalar çerçevesinde en iyi şekilde yapacağımızdan en ufak bir şüphemiz dahi olmasın. Biz sizin gibi emekçilerin çektikleri sıkıntıyı biliyorum. Terminalde ki sorunlarla birlikte taksi duraklarında ki sorunları da biliyorum. Ereğli çok büyük bir durgunluk geçirdi. Ekonomik  yönden büyük bir sıkıntı içerisinde. Türkiye’de de ekonomik sıkıntı var ancak, Ereğli’de ekonomik sıkıntının yanında bir çökme var insanlarda. Amacımız Ereğli’yi ayağa kaldırmak” dedi. Ziyaret sohbetin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER