Tatoğlu ailesinden örnek davranış

Tatoğlu ailesinden örnek davranış

Tatoğlu ailesinden örnek davranış

Karadeniz Ereğlide hayırsever işadamı Akın Tatoğlunun babası merhum Hüseyin Tatoğlu adına yaptırdığı 500 kişilik Kültür Merkezi ve annesi merhum Cemile Tatoğlu adına yaptırdığı 5 derslikli Anaokulunun açılışı yapılıyor.


Açılışa Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Ünal Demirtaş, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Ereğli belediye başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, milletvekili adayları, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

[*][*][*]

Açılış programında konuşan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, cepten vermenin cömertlik olduğunu belirterek Tatoğlu ailesini kutladı.
Vali Çınar, İnsan davranışlarından cimrilik, Peygamber Efendimizin en çok eleştirdiği en sevmediği davranışlarından bir tanesidir. Hatta Peygamber Efendimiz, kendisini cimrilikle imtihan etmediği için Allaha dua etmiştir. Dolayısıyla Tatoğlu ailesini ben kutluyorum, çok güzel 2 eser kazandırdılar. Bundan başka daha önce kazandırdıkları eserlerde var, kendilerine minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Aramızda başka hayırseverler de var, bu vesileyle onlara da ben huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sayın Akın Tatoğlunun annesine ve babasına Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 14:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yorumlayan insan
Yorumlayan insan - 6 yıl Önce

2 Arabalık dahi otoparkı olmayan yola sıfır cepheli hiç bir görselliği olmayan bir kültür merkezi,ve yanında gene yola sıfır küçücük çocukların trafik içinde can güvenliği hiçe sayılarak yapılan çocuk kreşi,yakında karşısına denk gelen yeşil alan da yol genişletilmesi amacıyla yok edilirse hiç şaşırmam.Herhalde sosyal sorumluluk demek bu olsa gerek.

Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

[ct]Yorumlayan insan[ct] vatandaşa kesinlikle katılıyorum. O bölge trafiği zaten kötüleşti, artık daha da kötüleşecektir. Otopark diye bir özellik neden bu şehirde göz ardı ediliyor? Vergi dairesi yapılır otoparkı olmaz, inşaat yapılır otoparkı olmaz, kültür merkezi yapılır otoparkı olmaz, pazar yapılır otoparkı olmaz, hastane yapılır otoparkı olmaz; kaldırımlar mı kardeşim otopark yeri? Ana yol kenarında kreş mi olur, bunu aylar öncesinde bir haber altında yorum olarak yazmıştım. Çocukluk özgürlük demektir. İlla ki bir çocuğun yola mı atlaması gerekir? Anaokulu, ilköğretim okulu, kültür merkezi 3-4 dönüm üzerine nasıl sıkıştırılır örneği bu şehirde. Ereğli[xt]yi genişletin artık, bu şehir sadece o bölgeden ibaret değil. O bölge her geçen gün kötüye gidecektir. Her gün saat 17[xt]den sonra o bölgenin trafiğini hiç mi incelemez bir insan? Bir şehirde yapılaşma belli düzeyde olmalı. Nikah salonunu da taşıyın bir zahmet. Her düğün öncesi trafik arap saçı.

SIRADAKİ HABER