Tazegül ve partililerden Gazeteciler Derneğine Ziyaret

Tazegül ve partililerden Gazeteciler Derneğine Ziyaret

Tazegül ve partililerden Gazeteciler Derneğine Ziyaret

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi İyi Parti kurucu Başkanı Asım Tazegül ve beraberinde ki partili heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Gazeteciler derneğini ziyaret etti.

İyi Parti kurucu başkanı Tazegül, beraberinde kalabalık partili grubu ile saat 17.00’ de Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Necati Günay ve Dernek ikinci başkanı Sina Çıladır tarafından karşılana Başkan Asım Tazegül “Gece gündüz görevi başında olan gazetecilerin gazeteciler gününü kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ise siyasi partilerden isteklerinin özgür düşünceye sahip çıkmalarını istedi. Günay açıklamasında Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününün 57. Yılı münasebetiyle yapılan ziyaret bizim için çok önemli. Bizler yeni kurulan İyi Parti’den iyi şeyler bekliyoruz. Siz siyasi partilerden beklentimiz gazetecilerin özgür düşüncelerine sahip çıkmanız ve haber alma özgürlüklerine engel koymamanızdır” dedi.

Yapılan ziyaret çay sohbetinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER