TEZEL YENİDEN BAŞKAN

TEZEL YENİDEN BAŞKAN

TEZEL YENİDEN BAŞKAN

Ereğli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinde, Hikmet Tezel yeniden başkanlığa seçildi.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda yapılan Ereğli Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda tek listeyle seçime gidildi.

Genel kurulda yapılan seçim sonucunda Tezel, yeniden kooperatif başkanlığına seçildi. Yeni yönetim kurulunda Kemal Özer, Hüseyin Çınar, Aydın Karadağ ve Yücel Oktay yer aldı.

Tezel, genel kurulda yaptığı konuşmada, kentteki esnafların sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözümü noktasında çaba harcadıklarını söyledi.

Kentte dolaşan paranın yüzde 10-20 oranında artması ve dolaşan paranın dışarıya gitmemesi için ilgili makamlarla uygulanabilir projeler üzerinde çalıştıklarını anlatan Tezel, şunları kaydetti:

Üzerimize düşen, sanal ve büyük marketlerden değil, mahalle bakkalından, yakınınızdaki esnaflarımızdan alışveriş etmeniz, piyasadaki paranın Ereğlide biraz daha kalması ve satışlarındaki karının Ereğlide kalmasıdır. Esnafımızın işi iyi olur ise yanında çalışan kişi sayısı artacak ve çocuklarımıza iş imkanı doğacak. Bunu bir sorumluluk projesi olarak kabul etmeli ve bu konuda daha duyarlı olmalıyız.

Tezel, ayrıca Ereğlinin, Alaplı ilçesiyle birlikte değerlendirilerek il yapılmasını istediklerini dile getirdi.

Genel kurula AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da katıldı.

 

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER