THK Ereğli'de 330 kurban derisi topladı

ZONGULDAK (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, ilçede Kurban Bayramı süresince 330 deri topladığını bildirdi. THK Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum olarak...

THK Ereğli'de 330 kurban derisi topladı

Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, ilçede Kurban Bayramı süresince 330 deri topladığını bildirdi.

THK Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum olarak Kurban Bayramı boyunca çok titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

İlçe genelinde 133 koyun, 62 keçi ve 135 sığır olmak üzere toplam 330 deri topladıklarını kaydeden Hasçelik, "Şube başkanlığına yeni atandık. Ekibimiz ile kısa sürede kurban derisi toplamak için harekete geçtik. Toplamda 330 kurban derisini topladık. Bunun maddi karşılığı ise yaklaşık 10 bin 500 lira civarında." dedi.

- Yeni kongre hazırlıkları

Hasçelik, yeni bir oluşuma gittiklerini ve ileriki günlerde kongre hazırlığında olacaklarını da aktararak, şunları kaydetti:

"Üye kayıtlarımız devam ediyor. Şube yönetimini daha geniş tutacağız. Amacımız aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek. Bundan önce görev yapan değerli arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize de teşekkür ediyorum."

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2018, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER