THK Kurbana hazır

THK Kurbana hazır

THK Kurbana hazır

Türk Hava Kurumu Kdz Ereğli Şube Başkanlığı ,Kurban derilerini milli kuruluşumuz milli gururumuz olan Türk Hava Kurumu’na Türk milletinin hizmetine emanet edilmesini istedi
Açıklama şu şekilde: “Türk Hava Kurumu Kdz Ereğli Şube Başkanlığı olarak Kurban Bayramı süresince İlçemiz merkez mahalle ve köylerimizde Kurban derisi toplama faaliyeti her yıl olduğu gibi bu yılda THK Şubemiz tarafından yapılacaktır.
Türk Hava Kurumu kurulduğu günden bugüne kadar halkından aldığını her zaman halkına geri veren Türk Hava Kurumu Yangın Söndürme Uçaklarıyla Orman yangınlarına havadan müdahale ederek,Sağlık alanında Hava Ambulans uçakları ile organ nakli taşımacılığı yaparak, ayrım gözetmeksizin gençlerimize ücretsiz havacılık kursları Model Uçak, Paraşüt, Yamaç Paraşütü, Planör Eğitimi, Yelken Kanat, Uçuş Simülatörü Pilotaj Kursu vererek, Hava Yolu Şirketlerine Pilot yetiştirerek, THK Üniversitesi ile Havacılık sektörüne nitelikli personel kazandırıp, Türkiyenin üniversite bazında ilk insansız hava aracı imal ederek gelişen konjonktürde ülkemizin güvenliği ve geleceği açısından kendi uçağımızı yapmak üzere uçak imalatı yapmaya başlayarak aynı zamanda büyük yatırımlar yapmış ve yapmaya devam etmektedir.Yapılan tüm hizmetler milletimizin bağış ve yardımları ile Türk milleti adına yapılmaktadır.
Türk Hava Kurumu Cumhuriyetin en önemli kurumlarından olup aynı zamanda kamu yararına çalışan sosyal bir kurum olup sosyal sorumluluk gereği bir çok konuda halkımıza hizmet vermektedir. Türk Hava Kurumunun ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetler takdire şayan olup saymakla bitmez.
Kurban Bayramı boyunca kesilecek olan Kurbanlarınızın derilerini Türk Hava Kurumuna bağışlamanızı bekliyoruz. Ülkemize cumhuriyetimize demokrasimize birlik ve beraberliğimize zarar verici amaçları ne olduğu belirsiz yapılara değil;
Kurban derilerinizi Milli Kuruluşumuz Milli Gururumuz olan Türk Hava Kurumu’na Türk milletinin hizmetine emanet ediniz.
Keseceğiniz Kurbanlarınızı Allah kabul eylesin hayırlara vesile olsun. Geçmişten günümüze kadar yaptığınız ve bundan böyle yapacağınız bağış ve yardımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Tüm halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar,milletimiz ile birlik beraberlik içerisinde sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bayram geçirmenizi dilerim.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER