Trabzonlular bu gecede coştu...

Trabzonlular bu gecede coştu...

Trabzonlular bu gecede coştu...

Karadeniz Ereğli Trabzonlular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce, “Trabzonlular Dayanışma Gecesi düzenlendi. Geceye ilçede yaşayan Trabzonlular büyük ilgi gösterdi

Kdz. Ereğli Trabzonlular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen “Trabzonlular Dayanışma Gecesi” Ereğli Belediyesi Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Dernek Başkanı Tevfik Yıldız, düzenledikleri geceye çok sayıda hemşehrilerinin katılımından duydukları mutluluğu dile getirerek, “Gecemizi düzenlememizde bize destek olan ve katılımlarıyla gecemizi paylaşan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Gecede, Erman Demirci, Duygu Elbir, Furkan Karaca, Mecit Yılmaz, Hakan Sarı ve Çakıroğlu Mustafa Günay sahne aldı, kemençe eşliğinde Trabzon yöresinin ezgilerini ve oyun havalarını seslendirdi. Hareketli parçalar eşliğinde, kalabalık gruplar halinde horon çekti. Horona, geceye katılan protokol de eşlik etti.

Kdz. Ereğli Trabzonlular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen eğlenceye Ak Parti önceki dönem  Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırve Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi  ile Ereğli'de yasayan çok sayıda Trabzonlu katıldı. 


Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 23:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
şenol
şenol - 4 yıl Önce

hay maşAllah

SIRADAKİ HABER