Tuncer'in engelli duyarlılığı

Tuncer'in engelli duyarlılığı

Tuncer'in engelli duyarlılığı

 

Kdz.Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Yüksel Tuncer, Fiziksel Engelliler Derneği’ne ziyarette bulunarak, engellilere yönelik verdikleri hizmetleri anlattı.

Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Kdz. Ereğli Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Yüksel Tuncer, Hastane Müdürü Mehmet Yılmaz, Diş Hekimi Özgür Akgül ve İdari Personel de Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret ettiler.

Ziyarette Başhekim Dr. Yüksel Tuncer, Diş Hastanesi olarak tüm engellilerin hastanedeki hizmetlerden faydalanabilmeleri hususunda tüm önlemleri aldıklarını varsa eksikliklerin Fiziksel Engelliler Derneği ile istişare ederek daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Başhekim ayrıca evde sağlık hizmetlerine başvuran engelli hastalara evinde ağız ve diş sağlığı hizmetleri verildiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fiziksel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şentürk diş hastanesinin engellilere olan hizmetlerinden ve ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER