Turgut Reis'te kaynaşma toplantısı

Turgut Reis’te kaynaşma toplantısı

Turgut Reis'te kaynaşma toplantısı

Ereğli ilçesi Turgut Reis Ortaokulu tarafından 5. Sınıf öğrenci velilerine yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.
Kdz. Ereğli’de düzenlediği etkinlikler, çeşitli branşlarda aldığı dereceler ve eğitim kalitesi ile ilçenin gözde okullarından Kdz. Ereğli ilçesi Turgut Reis Ortaokulu veliler ve öğretmenlerin kaynaşmasına yönelik önemli bir organizasyona da daha imza attı.
Kdz. Ereğli Öğretmenevinde düzenlenen kaynaşma ve dayanışma kahvaltısına Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Atilla Bozkurt, Müdür Yardımcısı Yener Yazgan, Sınıf Öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Sesli, Ereğli İlkokulu Müdürü Tuncay Uzun, ,Müdür Yardımcısı Cengiz Baysal ve 5 sınıf öğrenci velileri katıldı.
Kahvaltıda konuşan Kdz. Ereğli Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Atilla Bozkurt, amaçların öğrenci velilerinin kaynaşmasını ve tanışmasını sağlamak olduğunu belirterek bu tür etkinliklerin veli ve öğretmenlerin kaynaşması açısından son derece önemli olduğunu söyledi.
Okul olarak idari personel ve sınıf öğretmenleri ile birlikte öğrencilerin daha üst düzeyde yetişmelerini sağlamak amacıyla yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Bozkurt, hedeflerinde daha yüksek başarı olduğunu bu başarı yolunda en büyük destekçilerinin veliler olduğunu kaydederek, kaynaşma kahvaltısına katılan velilere teşekkür etti.
Kahvaltıya katılan 5. Sınıf öğrenci velileri de kendilerini böylesine önemli bir organizasyonda buluşturan okul yönetimi ve öğretmenlerine teşekkürlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER