Türk heyetini, Keleş temsil etti!..

Türk heyetini, Keleş temsil etti

Türk heyetini, Keleş temsil etti!..

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası Uzman Komite ve 25. Yürütme Kurulu toplantılarına katıldı.
Toplantıya Türkiye’den Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) yanı sıra teşkilata üye ülkeler olan İran, Pakistan, Kazakistan, Azerbaycan, Afganistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan’ın Ticaret ve Sanayi Odalarının başkan ve yöneticileri katıldı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte toplantılarda TOBB’nin Dış Ticaret Komisyon Üyesi olan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yüksekova, Vezirköprü, Akşehir, Milas, Bitlis, Turgutlu, Cizre Ticaret ve Sanayi Odalarının ve Batman Ticaret Borsasının Başkanları ile TOBB’nin bazı görevlileri de yer aldılar.
Türkiye ile birlikte 10 ülkenin üye olduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odalarının Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te yapılan ve üç gün süren toplantısında üye ülkeler arasında ticaretin geliştirilmesi kararı alındı.
12. Sanayi, Yatırım ve KOBİ'lerin Teşviki Komitesi toplantısında Türk Heyetini Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş temsil ederek, Sanayi, Yatırım ve Kobilerin Teşviki Komite toplantısının  moderatörlüğünü gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 21:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER