Türkiye’nin en fakir belediyesi maalesef

Türkiye’nin en fakir belediyesi maalesef

Türkiye’nin en fakir belediyesi maalesef

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  Halkla buluşma toplantılarına start verdi.  CHP Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Kavaklık Mahallesi Sosyete Pazarı Mevkii’nde meşale ve konfetilerle, ardından ziyaret ettiği Uzunçayır Mahallesi’nde ise havai fişekler ve davul zurnalar eşliğinde karşılandı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte bu akşam Kavaklık Mahallesi Sosyete Pazarı Mevkii ile Uzunçayır Mahallesi’nde halkla buluştu.

Mahalle sakinleri tarafından sıcak ilgi ve coşkuyla karşılanan CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, halkla buluşma toplantılarında yaptığı konuşmada Ereğli’yi, Ereğli’de ve  Ereğli’nin köylerinde yaşayan insanları çok sevdiğini belirterek, ‘Çünkü onlar beni hep onore ettiler ve üst üste 4 dönem belediye başkanı seçtiler. Ereğli’yi seviyoruz, Ereğli sevdamız var. Yola çıktık, çok azimli ve kararlıyız.’ dedi.

Ereğli’nin son 5 yıldır ekonomik, sosyal, kültürel yönden çok geride kaldığına dikkat çeken Posbıyık, ‘İktidar Partisinin Belediye Başkan Adayını getirdiler. Halil Posbıyık gitsin tersaneler çalışacak dediler,taşeronları işe alacağız dediler.Kandilliye madene bin 500 işçi koyacağız dediler.Şunu dediler, bunu dediler. Halil Posbıyık kavgacı dediler, onun için Ereğli’ye fabrikalar gelmiyor dediler.5 senelik iktidar partisinin Belediye Başkanının Ereğli’yi getirdiği hali hep beraber görüyoruz. Türkiye’nin en zengin belediyesiydi Ereğli Belediyesi, şuanda Türkiye’nin en fakir belediyesi maalesef.5 senede nasıl yaptılar bu işi daha da anlayamıyorum.Yılda70 bin ton asfalt dökerdik, bugün Ereğli’nin bütün mahalleleri perişan. Herkes şikâyetçi, herkes Ereğli’nin bir şekilde geriye gittiğini görüyor. Ereğli sahiline dışarıdan insanlar gelirdi gezmeye, imrenirdi Ereğli’ye herkes.Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri maalesef bakımsızlıktan Ereğli sahili de elden çıktı.’diye konuştu.

Ereğli halkını, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kötü gidişatından kurtaracağının ve ilçeyi yeniden ayağa kaldıracağının sözünü veren Posbıyık, belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirecekleri projeler için kendisine ve CHP Belediye Meclis Üyesi Adaylarına destek verilmesini istedi.

Posbıyık’ın konuşması sona erdikten sonra ise vatandaşlar fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER