Turpçu'yla Çaturoğlu'dan FETO düellosu

Turpçu'yla Çaturoğlu'dan FETO düellosu

Turpçu'yla Çaturoğlu'dan FETO düellosu

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, bir araya geldikleri açılışta FETÖ tartışması yaşadı.

Açılışta konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Bu FETÖnün sağı solu Ahmeti Mehmeti yok. Cumhurbaşkanının genel sekreteri de FETÖcü çıktı. Her yerde FETÖcü çıkıyor. Her yerde var sözlerine Şerafettin Turpçu Beraber yürüdünüz. Beraber diyerek cevap verdi.

Çaturoğlu konuşmasının ilerleyen bölümlerinde ise Ama 25 Aralık tarihinden itibaren bunların ne menem olduğunu ne tehlikeli teşkilat olduğunu anladık. Can siper hane uğraşıyoruz. Ama bugün ne yazı ki bizi eleştirenler onlara sahip çıkıyor. İşin gerçeğini konuşmak lazım. Sahip çıkmayın. Hiç birimiz sahip çıkmayalım. hep beraber mücadele edelim. terör örgütlerinin amacı Türkiyeyi bölmek parçalamak. Dünyaya yem etmektir. Biz bu oyuna gelmeyelim. İktidarı muhalefeti ile birlikte hep beraber el ele olalım. Bizim içerdeki ve dışarıda ki tüm tehlikelere hep beraber karşı çıkalım. Bakın iki tane MİT TIRını Türkmenlere yardım götürürken yakalayıp dünyaya rezil edenler onun her şeyi söyleyenler, dün Amerika Birleşik Devletleri bin 300 TIR silahı PYD terör örgütüne teslim etti. Hiç birinin de sesi yok. Sesleniyorum. Dilinizi mi yuttunuz. Yoksa PYD terör örgütü değil mi? PKK terör örgütü değil mi? Ama korkarım PKK yı terör örgütü saymıyorlar. Çünkü mecliste meclisin içerisinde PKK nın uzantısı parti ile bizi eleştiren parti kafa kafaya verip bize engel oluyor. Vatandaşımız bunları da bilsin dedi.

Bunun üzerine yeniden söze giren Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu Sayın vekil, OSLO da kim oturdu sorusuna ise Ak Paryi Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Bakın o işlere girersen o işlerin içinden çıkamazsın diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER