Ülkü Ocakları basınla buluştu!..

Ülkü Ocakları Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına yeni atanan Mimar Safa Tel basın toplantısı düzenledi.

Ülkü Ocakları basınla buluştu!..

Kdz. Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanlığına yeni atanan Mimar Safa Tel kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ülkü Ocakları Başkanı Safa Tel ile yönetim kurulu üyeleri ve Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Emre Demirtürk katıldı. Toplantıda konuşan MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ülkü Ocakları başkanlığına yeni atanan Başkan Safa Tel’in her zaman basınla beraber yürümesi gerektiğini söyledi. Başkan Demirtürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Basın varsa biz varız sloganı ile yola çıkmıştık. Safa kardeşimin de mutlaka basınla beraber yürümesi basınla diyaloğun iyi olması gerektiğini düşünenlerdeniz. Genç ve eğitimli olan bu kadro ülkücü hareketin Ereğli’de var olduğunu, gençlerin sokaktan alınıp ülkü ocaklarına katarak Ereğli’ye hizmet etmeleri için Bizlerde onun onların yanında olacağız. Ereğli’ye ve gençlere hizmet konusunda bizde onlarla beraber çalışacağız. Genç ve aktif bir kadro ile yola çıktılar kendilerine başarılar diliyorum.” Ülkü Ocakları Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Safa Tel ise toplantıda yaptığı konuşmasında bayrağı teslim aldığı noktadan daha ileriye taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti. Başkan Tel konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “ 11 Nisan günü Murat Taşkıran başkanımızdan yeni görevimizi teslim aldık. Bayrağı teslim aldığımız noktadan daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Sorumluluklarımızın farkındayız ve gereklerini yerine getirebilecek bir yönetim kurulu ekibimiz var.” Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Emre Demirtürk ise zor bir görevi devir aldıklarının bilincinde olduklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Demirtürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Biz bu şehrin çocuklarıyız. Bu sokaklarda büyüdük. Yaşanan olumlu olumsuz birçok şeyin farkındayız. Bu şehirde her şey tozpembe değil. Sokak aralarında ciddi sıkıntılar var. Gençlerimiz kötü ortamlarda sorunlarla mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Maalesef halk bunun ya farkında değil ya da göz ardı ediyor. Biz inşallah göz ardı etmeyeceğiz. Gençlerimizi mümkün mertebe sokaktaki kötü durumlardan koruyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Biz, ‘İyi bir ülkücü olabilmek için önce iyi bir insan olabilmek gerekir ‘deriz. Bu gerekleri gençlerimize kazandırabilmek için önlerindeki bütün engelleri bu sokaklardan da temizleyeceğiz inşallah. Ülkü ocakları için farklı bakış açıları olabilir. Kendi, duruşumuz ve mimar başkanımızla, yönetimimizle MHP ilçe başkanımızın ve siz basının da desteği ile bu algıları da kıracağız.

Ülkü ocaklarının özünde ne olduğunu ne kadar değerli bir kurum olduğunu bütün toplumumuza inşallah tanıtacağız. Sorumluluklarımızın farkındayız ve Safa başkanımıza elimizde gelen yardımı göstereceğiz.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER