Ülkü Ocakları Kdz Ereğli İlçe Başkanlığında büyük değişim !

Ülkü Ocakları Kdz Ereğli İlçe Başkanlığında büyük değişim !

Ülkü Ocakları Kdz Ereğli İlçe Başkanlığında büyük değişim !

Ülkü Ocaklarında başlayan değişimin i ilk yansıması Akademisyen Doçent Dr Oğuzhan Karadeniz’in  Zonguldak İl Ocak Başkanı olarak atanmasıyla olmuştu. Zonguldak İl Ocak Başkanı Oğuzhan Karadeniz de ilk değişikliğini Ülkü Ocakları Kdz Ereğli İlçe Başkanlığına Mimar Safa Tel’i atayarak yaptı. Mimar Safa Tel’in ardında oluşturulan yönetimin ise avukat, mühendis, öğretmen, eğitimci, sağlık çalışanı, muhasebeci, müteahhit ve esnaflardan oluşan üniversite mezunu yüksek tahsilli kişilerden olması dikkatleri çekti ayrıca teşkilatlar ve halkta büyük beğeni ve ilgiyle karşılandı. 
Ülkü Ocakları Kdz Ereğli İlçe Başkanı olarak atanan Mimar Safa Tel’in ilk açıklaması şöyle: “Kdz Ereğli Ülkü Ocaklarına, İl Ocak Başkanımız Doç. Dr. Oğuzhan Karadeniz Beyin takdiri ile atanmış bulunmaktayım.  Ülkü Ocaklarına hizmet etmek kutsal bir görevdir. Bana bu görevi layık gören sayın il ocak başkanıma teşekkür ederim. Benden önce bu kutlu görevi yaklaşık 2 buçuk yıldır layığıyla yerine getiren Murat Taşkıran başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. 
Ülkü Ocakları kurulduğu ilk günden bu güne Türk gençliğinin en büyük teşkilatı olmuş, bünyesinde milyonlarca vatan evladı yetiştirmiş köklü bir kurum ve milli bir okuldur. Ülkü Ocakları milli ve manevi değerlerimize haiz, vatan ve millet sevgisiyle mücehhez yüreklerin toplandığı kutlu bir çatı olarak yarım asırdır Türk milletinin hizmetindedir. Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının kapıları sıcak bir aile ortamını aratmayacak şekilde tüm kardeşlerimize sonuna kadar açıktır. 
İyi bir Ülkücü olabilmenin en büyük gereği iyi bir insan olabilmektir. İyi bir insan olabilmek için ahlak, adalet, merhamet, dürüstlük, feraset ve liyakat gereklidir. Ülkü Ocakları bu bilinçe yetiştirdiği gençliğe ülkemizi emanet etme gayretindedir. Bizler de Kdz Ereğli Ülkü Ocakları olarak bu gayrete tabi olup bu gayretin önündeki engelleri gençlerimizin önünden temizleyerek her bir gencimizin iyi bir insan ve iyi bir Ülkücü olarak memlekete hizmet çabalarına katkıda bulunacağız. 
Kdz Ereğli Ülkü Ocakları yönetimimiz tüm teşkilatlarımıza gerekli ilgi alakayı gösterecek, eğitim planlamaları ve sosyal alanda rehberlik edebilecek, gençlerimizin üniversite ve üniversite sonrası hayata ahlaklı, kültürlü, bilgili ve her türlü donanımlı hazırlanabilmelerini sağlayacak,  mimar, mühendis, avukat, akademisyen, eğitimci, öğretmen, sağlıkçı, muhasebeci, müteahhit ve esnaf arkadaşlarımızdan oluşturulmuştur. 
Bizlerin başarı hedef ve gayreti sizlerin destekleri ile güçlenecektir. Allah yardımcımız olsun. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER