ÜNLÜ PARFÜMOR ŞENSOY, POSBIYIK'I ZİYARET ETTİ

ÜNLÜ PARFÜMOR ŞENSOY, POSBIYIK'I ZİYARET ETTİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  birçok medyatik ve ünlüye koku dizaynı yapan parfümor Gökhan Şensoy’u ağırladı.  

Türkiye’de bir çok medyatik ve ünlü kişiye kişisel koku dizaynı yapan parfümor Gökhan Şensoy’u Karadeniz Ereğli ziyaretinde Hakan Akgün aracılığıyla Ereğli Belediye Başkanı  Halil Posbıyık,Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş,Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e kişisel kokularını yaparak, çalışmalarını anlattı.

Sempatik davranışları ve sıcak konuşmalarından dolayı teşekkürlerini dile getiren ünlülerin koku dizaynı Gökhan Şensoy’u sık sık Karadeniz Ereğli’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş,Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Çelik, birçok medyatik ve ünlüye koku dizaynı yapan parfümor Gökhan Şensoy’u Karadeniz Ereğli’de ağırlamaktan duydukları memnunyet, dile  getirerek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Parfümor Gökhan Şensoy, Karadeniz Ereğli’ye bundan daha sık geleceğini ve ziyaretlerde bulunacağını da belirtti.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER