Uysal, bayram öncesi sevindirdi

Uysal, bayram öncesi sevindirdi

Uysal, bayram öncesi sevindirdi

Karadeniz Ereğli Belediyesi bünyesinde kurulan Gıda ve Giyim Bankası, ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Kurban Bayramı öncesi 220 aileye 220 paket gıda dağıtımı gerçekleştirilirken, 90 aileye de adak eti bağışı yapıldı. Yardımları alan vatandaşlar, ‘Allah başkanımızdan ve belediyemizden razı olsun’ dediler. 

İlçenin, değişik mahallelerinde eksikliklerini önceden tespit eden ailelere ulaşan Belediye Sosyal Yardım İşleri, söz konusu ailelere et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımlarında bulunmaya devam ediyor.

Evlerinde ihtiyaçlarını belirliyoruz

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, ilçede zor durumda olan ve gerçekten muhtaç durumdaki ailelere yardım elini uzattıklarını hatırlatarak, “Ereğli’de çok zor durumda olanları tespit ettik ve onlara yardım elimizi uzattık. Belediyemize müracaat eden ailelerin evlerinde inceleme yaparak ihtiyaçlarını belirliyoruz.

Yardımı, evlerine kadar ulaştırıyoruz

Daha sonra personelimiz söz konusu ailelere; giysi, halı, yastık, yorgan, battaniye, yatak ve baza, ev eşyası, mutfak araç ve gereçleri, beyaz eşya, gıda malzemeleri, çocuk bezi ve maması gibi yardım paketlerimizi evlerine kadar ulaştırıyor. Çocukların giyim ihtiyaçlarının yanında oyuncaklarını da veriyoruz. Mağdur olan ailelerimize sahip çıkacağız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İhtiyaç sahibine giyim, gıda ve eşya

Gıda ve Giyim Bankası kurulduğundan bu yana 5 bin 500 kişiye giyim, 7 bin aileye gıda yardımı, 60 aileye ev eşyası, 540 aileye adak bağışı eti, eşleri cezaevlerinde olan ailelere gıda ve giyim yardımı yaptı. 3 ayda bir düzenli olarak gıda ve giyim yardımlarının sürdürüleceği ifade edilirken, 4 yılda Ramazan ve Kurban bayramları öncesi 22 bin gıda kolisi dağıtıldığı belirtildi.

Belediye başkanımızdan Allah razı olsun

Öte yandan belediye ekiplerinin getirdiği giyim, gıda maddeleri ve eşyalardan oluşan yardım paketlerini görünce çok mutlu olan ihtiyaç sahibi aileler de, ‘Zor durumda bizlere elini uzatan, çoluk çocuğumuzun yüzünü güldüren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve belediyemizden Allah razı olsun. Rabbim O’nun ve çalışanlarının yüzlerini güldürsün’ sözleriyle teşekkürlerini ifade ediyorlar.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER