Uysal, "Biz büyük bir aileyiz"

Uysal, STK'lar, gazeteciler ve belediye personeli ile iftar yaptı

Uysal, "Biz büyük bir aileyiz"

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu Yöresel Dernekler, belediye personeli ve gazeteciler ile iftar sofrasında bir araya geldi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalın ev sahipliğindeki iftar yemeği organizasyonları hafta sonunda da devam etti. Başkan Uysal, hafta sonunda önce Yöresel Dernek Evlerinde dernek yönetimleri ve üyelerinin yanı sıra basın mensupları ile daha sonrada Belediye Düğün Salonunda belediye personeli ile bir araya geldi. Cumartesi günü Yöresel Dernek Evlerinde düzenlenen iftar organizasyonunda Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Uysal, iftar öncesi masaları tek tek gezerek katılımcılarla selamlaştı.
Yöresel Derneklerin üyeleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal, iftar sonrası gazeteciler ile bir süre sohbet etti. Uysal, Pazar akşamı da Belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Uysalın eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve personel de hazır bulundu.
Biz büyük bir aileyiz diyen Başkan Uysal; Kdz.Ereğliyi dünya şehri yapmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kdz. Ereğliyi çok daha güzel günler bekliyor. Ailelerinizle birlikte şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum dedi.
Başkan Uysal, hafta sonunda düzenlenen iftarların ardından davetli olduğu iftar programlarına da katılarak çay sohbeti gerçekleştirdi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER