UYSAL: 'CEZA OLARAK GÖRMÜYORUM'

UYSAL: “CEZA OLARAK GÖRMÜYORUM”

UYSAL: 'CEZA OLARAK GÖRMÜYORUM'

AK Partili Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, partisinin Ereğli ve Alaplı bölgesinden Milletvekili Adayı göstermemesini değerlendirdi.
Katıldığı bir radyo programında, “AK Parti Ereğli ve Alaplı’yı cezalandırdı mı?” sorusunu yanıtlayan Başkan Uysal, “Ben bunu ceza olarak görmüyorum” dedi.
Başkan Uysal, “Bu tartışmaların sonu gelmez. Konuya Zonguldak geneli olarak, Zonguldak Milletvekili olarak bakmak lazım. Biliyorsunuz, geçen dönem de Faruk Bey (Faruk Çaturoğlu) Alaplı’dan olduğu için eleştirilmişti. Ben bu durumu bir ceza olarak görmüyorum. Genel Merkezin kararıdır. Bence bunu avantaja çevirmek lazım, tabii bu da yeni dönem içinde yapılacak çalışmalarla olacak.” dedi.
AK Parti’nin şu anda 3 Milletvekili olduğunu hatırlatan Başkan Uysal, “Yeni dönemde 2 Milletvekili çıkarırsak başarısız olmuş olacağız. Yine 3 Milletvekili çıkarırsak Teşkilatlar ve Belediye Başkanları olarak görevimizi yapmış olacağız. 4 Milletvekili çıkarırsak başarılı olmuş olacağız. 5 Milletvekili çıkarırsak muhteşem olur” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER