Uysal; Çocuk Meclisi ilk toplantısına katıldı

Başkan Uysal, Çocuk Meclisi ilk toplantısına katıldı

Uysal; Çocuk Meclisi ilk toplantısına katıldı

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çocuk Meclisi, yaptığı seçimin ardından ilk toplantısını, Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.
Toplantıya katılarak çocuklara bazı tavsiyelerde bulunan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.dür. Hüseyin Uysal, çocukların klasik oyun anlayışı yerine eski dönemlerde oynanan mendil kapmaca, halat çekme, çuval yarışı ve körebe gibi oyunları oynamalarını önerdi.
Başkan Uysal, Sizler yarınlarımızsınız, sizler geleceğimizsiniz. Yaşadığınız şehri tanıyın. Tanırsanız daha çok seversiniz. Severseniz sorunlarını çözmek için çaba gösterirsiniz. Hepinizin de bildiği gibi ilçemiz, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu bir şehir. İlçemizdeki bu güzellikleri gezin ve görün. Tarihi miraslarımızı ve yöresel değerlerimizi öğrenin. İlçemizin ekonomik geleceği olan turizmi ön plana çıkarmak için bu konularda şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenleyin. Bu tür yarışmalarla aidat duygularınız gelişir dedi.
Öğretmenlerin ve velilerin de katıldığı toplantıda Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoyda hazır bulunurken, toplantıdan okullarda gıda kampanyasının başlatılması, giyilmeyen temiz elbiselerin toplanılarak ihtiyaç sahibi köy okullarına verilmesi, eski yöresel oyunların canlandırılması ve turizm konusunda yarışmalar düzenlenmesi gibi kararlar alındı.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER