Uysal, esnaf ziyaretlerinde…

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki halk otobüsü şoförlerini ve Meydanbaşı esnafını ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak Halk oylamasında Evet için destek istedi.

Uysal, esnaf ziyaretlerinde…

16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gün içinde önce şoför esnafıyla ardından da Meydanbaşı Caddesi’nde esnafla buluştu.

Yeni güne Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret ederek başlayan ve Başkan Çetin Çimen, Yönetim Kurulu ve şoför esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Belediye Başkanı Uysal, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyacı olduğunu belirterek, Anayasa referandumuyla birlikte Türkiye’de nelerin değişeceği, Türkiye’nin kazanımlarının ne olacağı yönünde bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Uysal, şoför esnafının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili sorularını da yanıtlayarak Evet için destek istedi.

Başkan Uysal, öğleden önceki programı dahilinde Meydanbaşı Caddesinin bir bölümünde de esnaf ziyaretlerinde bulunarak, öğleden sonraki programında AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile hastane ziyaretlerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER