Uysal, Pazaryeri Çalışmalarını Denetledi

Uysal, Pazaryeri Çalışmalarını Denetledi

Uysal, Pazaryeri Çalışmalarını Denetledi

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Pazaryerinde sürdürülen rehabilitasyon çalışmalarını yerinde denetledi, zemin ve çatı değişimi nedeniyle inşaat süresince Kapalı pazaryeri arkasında tezgah açan esnafları ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından merkez pazaryerinde bir süre önce başlayan 2. etap rehabilitasyon çalışmaları sürüyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çatı söküm işi tamamlanan ve zemin kazısı çalışmaları süren sebze-meyve ile köylü pazarı satış noktasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar süresince Kapalı pazaryeri arkasında hizmet verecek esnafları ziyaret etti.
Başkan Uysal, Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın ve diğer Pazar esnafının çalışmalar hakkındaki görüşlerini alarak, Pazar esnafının istek ve taleplerini dinledi.

UYSAL’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Uzun yıllar sonrası Pazaryeri sorununun ortadan kalkacak olmasından mutlu olduklarını belirten Pazar esnafı, çalışmalar için Başkan Hüseyin Uysal’a teşekkür ettiler.
Uysal’da çalışmaların tamamlanmasıyla esnafın yine eski yerlerinde tezgah açacaklarını belirterek; “Yeni WC, bay ve bayan mescitleri, bebek emzirme ve alt değiştirme odalarının hizmete girmesi ile başlayan rehabilitasyon çalışmaları kapsamında, çatı söküm işlemlerini tamamlayarak zemin kazısına başladık. Buradaki çalışmalar bittikten sonra esnafımız eski yerlerinde tezgahlarını açabilecekler. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Bu süre zarfında anlayışları için Pazar esnafımıza, halkımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Zabıta Müdürlüğümüz personelini de süreçteki çalışmaları için tebrik ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER