Uysal, Salı Pazarı'nda

Uysal, Salı Pazarı'nda

Uysal, Salı Pazarı'nda

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.


AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Partisinin Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş, Kadın Kolları yönetimi ve bazı milletvekili aday adayları ile birlikte bugün Kadıtarlası mevkiinde bulunan Salı Pazarını ziyaret etti.
Herhangi bir Milletvekili Adayının bulunmadığını Salı Pazarı ziyaretinde esnaflardan ve vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Adaylarına destek isteyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kendisine iletilen sorun ve önerileri de dikkatle dinleyerek gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 10:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Sayın Uysal; günümüzde modern bir pazar yerinin üstü kapalı ve numaralandırılmış olması, herkesin yerinin belli olması daha güzel olmaz mı? Cumartesi pazarı için gelen vatandaşlar araçlarını park etmekte güçlük çekiyorlar, buna bir çözüm bulabilir misiniz? Hastane yoluna pazar mı kurulur?

SIRADAKİ HABER