Uysal'dan Elmatepe'ye müjde!

Uysal’dan Elmatepe’ye müjde!

Uysal'dan Elmatepe'ye müjde!

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Elmatepe mahallesinde halk toplantısı düzenledi.  Belediye meclisinde Elmatepe’ye üst geçit ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projesi kredi talebinin ret edilmesine rağmen halka söz veren Başkan Uysal; “Bizi kimse halkımıza hizmet etmekten geri bırakamaz. 2 projenin de 1 ay içinde ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Elmatepe mahallesinde halk toplantısı düzenledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Elmatepe mahalle muhtarı Muammer Arslan ve çok sayıda mahalle muhtarı ile vatandaşın katıldığı toplantıda Başkan Uysal, önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Uysal, Ekim ayı Belediye Meclisinde Kent Meydanı-Otopark ve Cami ile Göztepe Köprüsü yapımı gibi kredi talebi onay almayan Elmatepe Üst Geçidi ve Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu  projesine ilişkin müjde verdi.

Projelerin yapımı için kredi talebinin CHP’li Meclis Üyelerinin ret oyu ve 2 AK Parti’li meclis üyesinin toplantıya katılmaması nedeniyle salt çoğunluk sağlanamadığı için kabul görmemesi üzerine Başkan Uysal,  Elmatepe halkına; “Üst geçit ve kapalı yüzme havuzu projesinin 1 ay içinde ihalesine çıkacağız” dedi.

 “BİZİ KİMSE HALKIMIZA HİZMET ETMEKTEN GERİ BIRAKAMAZ”

Başkan Uysal yaptığı açıklamada; “Meclis onay vermese de, borçlanma yetkisi vermese de, biz sözümüzü tutacağız. Üst geçit ihalesi ay sonuna kadar yapılacak. Havuz ihalesi de önümüzdeki ayın başında yapılacak. Bakin size tarih veriyorum. Bizi kimse halkımıza hizmet etmekten geri bırakamaz dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER