Uysal'dan Hodri Meydan…

“Kdz. Ereğli Belediyesi çalışmıyor” söylemlerine, gülüp geçtiğini belirten Uysal, “Ereğli’ye yaptığı hizmetler noktasında tüm civar belediyelerle yarışmaya hazırım. Yapılan hizmetleri tarttığımız da bizim hizmetlerimiz daha ağır basıyor.” diyerek adeta hodri meydan" dedi.

Uysal'dan Hodri Meydan…

“Kdz. Ereğli Belediyesi çalışmıyor” söylemlerine, gülüp geçtiğini belirten Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  “Ereğli’ye yaptığı hizmetler noktasında tüm civar belediyelerle yarışmaya hazırım. Yapılan hizmetleri tarttığımız da bizim hizmetlerimiz daha ağır basıyor.” diyerek adeta hodri meydan dedi.  

GAZETECİLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Başkan Yardımcıları Sina Çıladır, Yasin Ören Genel Sekreter Recep Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Mudanya, Fahri Özdemir’i makamında kabul eden Uysal gündeme ilişkin çeşitli değerlendirmelerde de bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi adına veremeyeceği hiçbir hesabın bulunmadığının altını çizen Uysal,  “Algı var” diyorlar, ne algısı var! Belediye çalışmıyor algısı. Böyle bir şey olur mu? Çevre belediyelerle bu konuda yarışa hazırım. Tartalım bakalım; kim daha fazla hizmet veriyor. Tabi ki biz veriyoruz.

Tabi ki yapıcı eleştirileri değerleniyoruz. Yalnız yalan yanlış haberlere itibar etmiyoruz.  Benim çalışmadığını söyleyenlere gülüp geçiyorum”

ANITA SAYGISIZLIĞI CHP’LİLER YAPTI

Kdz. Ereğli Atatürk anıtında yapılan çevre düzenlemesine yapılan eleştirilere de atıfta bulunan Uysal,  sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Anıta en büyük saygısızlığı CHP’liler yaptı. Anıtın önüne sahne koymadılar mı? Koskoca sahne kurdular. Bizim yaptığımız çevre düzenlemelerini eleştiriyorlar. Biz Anıtı daha da güzelleştirme peşindeyiz.   Bakın Uzun Mehmet’in anıtını yeninden yaptık. O bizim bir değerimiz. Değerlerimize sahip çıkıyoruz.  Herkes memnun bize teşekkür ediyor. “

GÜNAY, OLUMLU ÇALIŞMANIN DESTEKÇİSİYİZ.

Günay’da Uysal’a çalışmalarında başarılar dileyerek,  “Biz Belediyenin her olumlu çalışmasında yanındayız. Yanında olmaya devam edeceğiz. Oluşturduğumuz yeni yönetimle birlikte sizlere nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER