Uysal'dan TOKİ açıklaması

Uysal'dan TOKİ açıklaması

Uysal'dan TOKİ açıklaması

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, dün akşam İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri, Türkiye Emekliler Derneği Kdz. Ereğli Şube yöneticileri, Dernek üyesi emekliler ve ilçenin çeşitli mahallelerinden gelen vatandaşlarla İnönü Parkında Belediye tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu.
İftar programında emeklilere yönelik İlçede yapılması beklenen toplu konutlara ilişkin açıklamada bulunan Başkan Uysal şunları kaydetti:
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayında iftar sofrasındayız. Bu akşamki iftar soframızda, her zaman yanlarında olduğumuz ve olacağımız ilçemiz huzurevi sakinleri ve Türkiye Emekliler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, dernek yönetimi ve aileleri ile ilçemizin değişik mahallerinden gelen güzel şehrimin güzel insanlarını ağırladık. Dar gelirli emeklilerimiz için arsa tahsisini yaptığımız Pençes Korubaşı’nda yakında başlayacak olan kinci etap TOKİ konutları emeklilerimize hayırlı olsun.,

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 10:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT ÖZCAN
MURAT ÖZCAN - 6 yıl Önce

ÇAYDEĞİRMENİ NDE EMEKLİ TOKİ KONUTLARI BİTMEK ÜZERE SİZ DAHA BAŞLAYAMADINIZ. İŞİNİZ GÜCÜNÜZ MÜTEHİTLERE HİZMET.VATANDAŞA HİZMET YOK.

SIRADAKİ HABER