VALİ TUTULMAZ VE VEKİLLERDEN ZİYARET VE İNCELEMELER

VALİ TUTULMAZ VE VEKİLLERDEN ZİYARET VE İNCELEMELER

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz beraberinde Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile birlikte Ereğli Devlet Hastanesini ziyaret ettikten sonra bazı köylerde ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu. 

Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile birlikte Ereğli Devlet Hastanesine ziyarette bulundular. COVİD-19 aşı biriminde vatandaşlarımızla sohbet ettiler.

Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri  Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile birlikte İl Özel İdaresince yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Çiğdemli ve Ormanlı Köprülerinde incelemelerde bulundular.

Ardından Süleymanbeyler köyü çıkışında yapılan yol genişletme çalışmasını incelediler.Yalnızçam, Dağlıca ve Esenköy köyünde yol  genişletme çalışması yapılması istenilen yerlerde incelemelerde bulundular, köy muhtarlarından bilgi aldılar.

Vali MustafaTutulmaz, milletvekili Polat Türkmen ve Hamdi Uçar Haziran ayında Ereğli'de yapılacak olan Herkül Doğa Sporları Kulübü'nünde paydaşı olduğu uluslararası "Kamp-Karavan-Pikap" festivali için İl Özel idaresine ait olup tahsisi istenen alanda incelemelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER