VATANDAŞA MARKETTEN DEĞİL PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPIN ÇAĞRISI!

VATANDAŞA MARKETTEN DEĞİL PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPIN ÇAĞRISI!

Kdz. Ereğli'de Pazarcılar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Cumartesi pazarının kademeli normalleşme döneminde yeniden gününde açılmaya başlandığını söyledi. Taşkın, vatandaşların hijyen ve mesafe açısından marketler yerine pazardan alış veriş yapmalarını istedi.

Ereğli’ de hafta sonraları alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle uzun süredir Çarşamba günleri açılan Cumartesi pazarı, normalleşme sürecinde yeniden kendi gününde açılmaya başlandı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Pazarcılar Ve Tekel Bayileri Esnaf Odası başkanı Fehmi Taşkın, normalleşme sürecinde Cumartesi pazarının kendi gününde açılacağını ve vatandaşları beklediklerini ifade etti. vatandaşların hijyen ve mesafe açısından marketler yerine pazardan alış veriş yapmalarını isteyen Taşkın “Bugün itibari ile Cumartesi pazarımız kendi gününde hizmet vermeye başladı. Buradan vatandaşlara seslenmek istiyorum. Pazaryerimizde sosyal mesafemiz müşterilerimiz ile yaklaşık bir buçuk metre. Tezgâhtaki arkadaşlarımız eldivenleri ile çalışıyorlar. Hijyen açısından da daha iyi bir ortam var. Bu nedenle de vatandaşlarımızı marketlere değil, alış verişleri için Pazara gelmelerini davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2021, 14:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Son 67
Son 67 - 3 yıl Önce

Pazarcı esnaf on tarafa iyileri ve iriler dizip arkadan çarık çürük ve incelerini poşete doldurursa olacağı bu marketten veya manavdan biraz pahallı alırım kendim seçerim verdiğim paraya değer

SIRADAKİ HABER