Ve beklenen oldu! Uysal istifa etti...

Ve beklenen oldu! Uysal istifa etti...

AK Parti'den 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı .

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye başkanlığı makamında düzenlediği basın toplantısı ile partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Uysal basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Ne mutlu ki bana 5 yıl önce iyi insan 5 yıl sonra bugün; dürüst, çalışkan, çalmadı, çok şey yaptı, her şeye rağmen yaptı ama anlatamadı diyorlar. Buranın bir evladı olarak; neler yaptığımı, nasıl yaptığımı, niçin yaptığımı, nelerle mücadele ettiğimi anlayın, anlamaya çalışın, anlatın. Eğitim, kutsallarımız, geleceğimiz, halkımız mı demişim, yoksa benim, ailemin, siyasi geleceğim, rantım mı demişim? 2013 yılında aday adayı olarak katıldığım AK Parti'den bugün itibari ile istifa ediyorum. Biliniz ki ayrılmak zorunda bırakıldım, kopartıldım. Saygı değer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sevgim ve saygım ömrüm boyunca devam edecek. Çocukken kazandığım; çalışmak, okumak, öğrenmek ilkelerimi son nefesime kadar koruyacağım.” dedi.

Hüseyin Uysal,  Basın toplantısının ardından gazetecilere sorularına cevap vermeyen Başkan Uysal’ın sinirli ve üzgün olduğu görüldü.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 00:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hadiseler ki ne hadiseler
Hadiseler ki ne hadiseler - 5 yıl Önce

HUSEYİN BAŞKAN dan memnun idik lakin bu kirli siyasetin oyunları bunlar neyse Allah bunları bildiği gibi yapsın baskanim koltuk hastası çok malesef sanki size hizmetler sunulduda siz yapmadınız akp hukumeti nekadar destek verirse okadar ereğli gelişir olaybu BAŞKANIM bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim hoşçakalın

SIRADAKİ HABER