Vefa Grubu Mustafa amcayı ziyaret edip moral verdi...

Vefa Grubu Mustafa amcayı ziyaret edip moral verdi...

Vefa Grubu Mustafa amcayı ziyaret edip moral verdi...

Kdz.Ereğli'de ikamet eden ve yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 85 yaşındaki marangoz ustası Mustafa Gediksiz'i çocuklarının talebi üzerine ziyaret eden Vefa Sosyal Destek Grubu, çikolata ikram etti, moral verdi.

Kdz.Ereğli'de yaşayan Naciye Battal, Balı Mahallesi Gökme mevkisinde yaşayan 85 yaşındaki babası Mustafa Gediksiz'in morale ihtiyacı olduğunu evden çıkamadığı için sıkıldığını belirterek Ereğli Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu'na başvurdu. 
 

EVİNE GİTTİ, ÇİKOLATA VERDİ 
Aile büyüğünü yaşanan süreçte yalnız bırakmak istemeyen Naciye Battal'ın talebi üzerine İlçe Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri Tolga Ataman, çikolata yaptırarak Mustafa Gediksiz'in evine gitti.

 "BİZ YANINIZDAYIZ"
 Kapıyı açtığında çikolatayı gören ve şaşkınlığını gizleyemeyen Gediksiz'e, Tolga Ataman, "Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan geliyoruz. Kızınız bizi aradı, evde sıkılmışsınız. Size çikolata gönderdi. Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu'nun da selamlarını getirdik. Bir isteğiniz arzunuz olursa biz buradayız, sizler için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi. Sürpriz karşısında duygulanan Gediksiz de çocuklarına teşekkür ederek, "İyiki geldiniz, uzun zamandır evdeydik çıkamadık. Devletimizden Allah razı olsun." ifadesini kullandı

. "BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİLER, TEŞEKKÜR EDİYORUZ" 
Battal da aile büyükleri Mustafa Gediksiz ile telefonda sürekli görüştüklerini belirterek, şunları söyledi: "Vefa Çalışma Grubu'nun ziyaretlerini biliyorduk. Ben de arayarak moral olması adına talepte bulundum. Sağ olsunlar çikolata alarak gittiler, moral verdiler. Kaymakamımıza ve Vefa Çalışma Grubu'na gerçekten de çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiler. Babamızı aradık ziyaretten de büyük mutluluk duymuş"

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER