VEFAT EDEN POLİS MEMURU DÖNMEZ'İN OĞLUNA DEVLET DESTEĞİ

VEFAT EDEN POLİS MEMURU DÖNMEZ'İN OĞLUNA DEVLET DESTEĞİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde görevi başında iken yeni tip Koronavirüs salgınına yakalanarak 20 gün süren tedavisinin ardından yaşamını yitiren Polis Memuru Mustafa Dönmez’in oğlu Ereğli Kaymakamlığı'nca özel bir okula yerleştirildi.

Kaymakamlık makamında konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Mustafa Dönmez'in ailesi ile TED Ereğli Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Nilay Serter Hanlıoğlu katıldı. Yapılan açıklamada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün girişimleri ile ilçedeki Özel TED Koleji tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimi tam burslu olarak karşılanacağı ifade edilirken Emir Poyraz Dönmez'e (9) hayırlı olması temennisinde bulundular.

Tören sonrasında açıklamada bulunan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polis memuru Mustafa Dönmez'in vefatının ardından düzenlenen cenaze töreninde eşi ve çocuklarına sahip çıkacaklarını söylediğini hatırlattığı konuşmasında “*Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Polis memurumuzun geride kalan ailesine sahip çıkacağız" dedi. Çorumluoğlu tarafından TED Koleji Genel Koordinatörü Nilay Hanlıoğlu'na teşekkür belgesi verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER