Vicdansızlık yapamam!..

Vicdansızlık yapamam!..

Vicdansızlık yapamam!..

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı  Halil Posbıyık, Ereğli Fenerbahçe Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek ve Şube Yönetimini dernek binasında ziyaret etti.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adayları, Başkan Serdar Özbek ve dernek yöneticileri tarafından kapı da karşılanırken, Başkan Serdar Özbek günün anısına Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a Fenerbahçe atkısı hediye etti.

Başkan Serdar Özbek ve yönetimi  tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  “Belediye Meclis Üyesi Aday arkadaşlarımızla birlikte bugün Fenerbahçe Karadeniz Ereğli Şube yönetimini ziyarete geldik. Sağ olsun bizi karşıladılar, son derece mutlu olduk. Ereğli’de dernek faaliyetleri içerisinde aktif bir şekilde spor kulüplerimiz geliyor.  Ereğli’de onların RENKLERİN KARDEŞLİĞİ adı altında yaptıkları birliktelik ve beraberlik Ereğli halkına barışı getirme açısından da önderlik yapıyorlar her zaman. Ben onun için 4 kulübün başkanlarını Fenerbahçe Derneği’nden kutluyorum, sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.  İleride bizim projemiz olacak, Meclis Üyesi Aday arkadaşımız Tarkan Beyle görüşüyoruz. 4 Kulübün bir araya geldiği RENKLERİN KARDEŞLİĞİ’ni temsil eden kulüpleri bir araya getirip, kulüplerin genel başkanlarını Ereğli’ye davet edip, kurdelelerini kestiğimiz, birliktelik yaşayacağımız bir ortam yaratacağız. Alt yapısını Tarkan kardeşimiz hazırlıyor. Bu öneri benimde çok hoşuma gitti. Bu kardeşlik olayını yaygınlaştırmakta çok büyük fayda olduğuna inanıyorum. Her yerde bunun olması gerekir, sadece spor kulüplerinde değil. Ama şuan önder olarak Spor Kulüplerini görüyorum. Samimiyetle birlikte her yerde bayraklarını kaldırıp, değişik ortamlarda içerisine birlikte girebiliyorlar. Dolayısıyla  spor bir keyif olayı, zevkle izlenen olaylardan bir tanesi. İnsanları coşkuya getiren, insanların içinin boşalmasını sağlayan çok önemli bir olgu ve faaliyet. Ama spor kulüplerinde her birinin mağlubiyetinden ve ya galibiyetinden sonra yine bir arada olabilmeleri  Türkiye’de çok önemli bir olay yani. Bu çok zor bir olay. Zoru başardıkları için kendilerini kutluyorum. Bu faaliyetleri hep böyle devam etsin, yarın Ereğli Belediye Başkanı olduğumuz takdirde Belediye Meclis Üyeleriyle geldiğimiz takdirde kulüplerimizle alakalı önemli çalışmalarımız olacak. Zaten bu işle ilgili spor kulübü başkanı da Meclis üyemiz. Bu çalışmalarımızda birlikte Ereğli’de Türkiye çapında ses getirecek eylemlere girmeyi düşünüyoruz. Büyük festivallerimizde yine Kulüplerimizin yardımıyla büyük futbolcuları buraya getirip ödül verme noktasında birliktelik sağlayacağız. Yani Ereğli ölü toprağı serilmiş vaziyette benim tabirimle bir sessizlik var. Moral bozukluğu var, bunu Ereğli’nin üzerinden atmamız lazım. İnşallah başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

ÖZBEK: ‘EL BİRLİĞİYLE YERE DÜŞEN CENAZE KALDIRILACAK’

Ereğli Fenerbahçe Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek’te, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizde ziyaretinizden dolayı Fenerbahçe camiası olarak size teşekkür ederiz, mutlu olduk bizimle beraber olmanızdan. Ayrıca bu mutluluğumuz da RENKLERİN KARDEŞLİĞİ olarak yola çıktığımızda renklerimiz farklı ama kanımız bir diye yola çıkmıştık. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Renklerin Kardeşliğinde Tarkan gibi bir kardeşimizi sizin listelerinizde görmek bizi acayip mutlu etti, biraz daha motive etti. Onun sizlerle yarın Belediyeyi aldığınızda görev verirseniz bize de bütün taraftar derneklerine de ciddi katkılarda olacağına inanıyoruz. El birliğiyle yere düşen cenazeyi herhalde kaldıracaksınız. Ereğli’de 5 yıl içerisinde yaptığımız birçok sosyal sorumluluk projesi içerisinde sadece bir tane etkinliğe destek aldık. Onun dışında olan etkinlikleri kendi imkânlarımızla gerçekleştirdik. İnşallah Belediyeye gelirseniz bu konularda da bizlere destek olursanız bizde daha büyük projelere, insanlara sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde daha iyi şeyler yapmaya çalışırız” dedi.

“Gazanız mübarek olsun, yolunuzda başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktalayan Ereğli Fenerbahçe Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Serdar Özbek, geçtiğimiz günlerde bir programa katılan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın mevcut Belediye Başkanının Belediyeye 500 işçi fazla aldığı ve bu işçilere ödenen 90 trilyon liranın boşa gittiği yönündeki açıklamanın ardından Belediyede çalışanların huzursuz olduğunu söyledi.

Özbek’in ‘Hüseyin Uysal giderse, mevcutta çalışan arkadaşlar, işe giren arkadaşlar, siz geldiğinizde Fatih Çakır gibi düşünerek onların işinden olması şeklinde mi düşünüyorsunuz?” şeklindeki sorusuna Halil Posbıyık ise, “ben bu dönemde, ekmeğin zor kazanıldığı iş bulunamadığı bir dönemde belediyeden işçi atılması vicdansızlıktan başka bir şey değildir. Ben öyle vicdansız bir adam değilim, ben zaten partili olarak ta bakmam olaya. Asla işçi atmayacağım gibi Belediyeye yeni işçiler alacağım, üretime katkıda bulunduracağım. Artı Belediyede çalışan taşeronların paralarını bir anda 2 bin 200 liraya getireceğim. Taşeronların yemek ve yol paralarını da yükselteceğim. Zaten benim verdiğim zamlarla duruyorlar kendileri de itiraf ediyorlar. Aynı zamanda Genel Başkanımızın vermiş olduğu talimat doğrultusunda Ocak ayından Mart ayına kadar geçen 3 aylık zam o tarihten itibaren başlayacak. Maaşlarını 2 bin 200 liraya çıkartacağım zaman arada doğan 3 aylık farkı da peşin olarak vereceğim” diyerek işçi çıkartma olayının yaşanmayacağını bir kez daha duyurmuş oldu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2019, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER