Yalı boyunda yol sorunu bitiyor

Yalı boyunda yol sorunu bitiyor

Yalı boyunda yol sorunu bitiyor

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, “İnşallah Ereğli-Zonguldak yolunun bu sene bitecek olmasıyla birlikte köylerimizin yol sorunlarını da çözmüş olacağız.” dedi.
AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İl Genel Meclisi Üyesi (Daimi Encümen) Ayhan Taşdelen ile birlikte İlçede “Yalı Boyu Köyleri” olarak bilinen Üçköy, Bayat, Sücüllü, Tepeören ve Elmacı köylerinin girişlerinde incelemelerde bulundu. Çakır ve Taşdelen’in incelemelerinde Köy Muhtarları ve Karayolları Şantiye Şefi de hazır bulundu.
İncelemelerine Üçköy köyü girişi ile başlayan Çakır, köyün kavşak sorununun altgeçit ile çözüleceğini söyledi. Konuyla ilgili Karayolları yetkililerinden bilgi alan Çakır, köy sakinlerinin bu sorununun büyük önem arz ettiğini belirterek, altgeçit çalışmalarının biran önce başlaması için Milletvekillerinin de desteğiyle gerek Karayolları gerekse Ankara nezdinde çalışmalarına ağırlık vereceğini söyledi.
Programını Bayat, Sücüllü, Tepeören ve Elmacı köyleri ile sürdüren Çakır, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
“İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Ayhan Taşdelen, değerli Muhtarlarımız ve Karayolları Şantiye Şefi ile birlikte bir dizi incelemede bulunduk. Üçköy’ün hemzemin geçidi, Bayat’ın yapımına başlanan hemzemin geçidi, Elmacı’da dönüş mesafesinin genişletilmesi çalışmalarını yerinde değerlendirdik. Tepeören köyümüzün de dönüş ile ilgili sıkıntısı vardı, Elmacı’nın dönüş mesafesinin 400 metre aşağısına kavşak konulması suretiyle bu sorun da çözülmüş oldu. Önümüzdeki hafta Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu ile birlikte Karayolları Bölge Müdürümüzü Ereğli’ye davet edeceğiz, köylerimizde yapılması gereken çalışmalarla ilgili son kararları Muhtarlarımızın da talepleri doğrultusunda birlikte vereceğiz. Ereğli-Zonguldak yolunun bu sene bitecek olmasıyla birlikte köylerimizin giriş-çıkış yol sorunlarını da çözmüş olacağız. Ben, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 17:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAYIRLISI İLE OLSUN
HAYIRLISI İLE OLSUN - 7 yıl Önce

HAYIRLISI İLE OLSUN
BENİM BİLDİĞİM YOL
1986 ILINDAN BERİ DEVAM EDİRYOR
BELKİ ŞİMDİ YAPILIYOR HAYIRLI OLMASINI DİLERİM
AMA NE YAZIK
HASTANE YOLU NE ZAMAN BAŞLANACAK
ORASIDA ÖNEMLİ
BİRDE HASTANEYE ACİL GİRİŞ YOLU DÜZELTİLSİN
G,RİŞTE TPRAKLAR ALININ GENİŞLESİN
ZOR OLUYOR ACİLE GİRİŞ
SANKİ ESKİ HASTANENİN ACİL GİRİŞİ GİBİ ZOR
GİRİŞ OLSUN ÇIKIŞ OLMASIN ACİLİN DİREK ÖNÜNDEN GİDEN YOL OLSUN
ÇOK VAR DAHA GÖZLEN GÖRÜLEN YELER
ŞİMDİKİ HASTANE GİRİŞİ YOLU SANKİ DERT YOLU RAMPA ARAÇ TRAFİĞİ GİBİ
HALK OTOBÜSLERİNİ DURDUĞU YER VE DİREK VE GERİ DNÜŞ YOLU TRAFİĞİ ETKİLİYOR DAHA ÇOK VAR ZAMANLA YAZMAMIZ GEREKKONUYU

SIRADAKİ HABER